"מחקר זה נוגע לסוגייה חשובה שלא נחקרה דיה...

• פותח הנושא mummy
  • פורסם בתאריך

mummy

New member
"מחקר זה נוגע לסוגייה חשובה שלא נחקרה דיה...

...המחברת מגלה יכולת למצוא תובנות מפתיעות הפזורות לאורך העבודה, וחשיבתה היא מקורית וחדשנית... עבודתה תורמת להבנה התיאורטית של תהליכי XXX ותורמת להבנת השימוש בYYY...העבודה רצופה תובנות מאירות עיניים וממצאים חשובים בדבר ZZZ... הפרק המתודולוגי בו מוסבר הליך המחקר ובמיוחד מחקר הגישוש הינו מרתק ... לא לעיתים קרובות חוקרות (וחוקרים - ככה במקור!) קשובים מספיק על מנת להבין שהממצאים הראשונים דורשים מהם הערכות מחדש ולעיתים אף חשיבה מחדש על מערך המחקר שלהם... לסיכום זוהי עבודה עשירה, מרתקת, בנויה כהלכה וכתובה היטב. הדיון התיאורטי הינו עדכני ורחב בדיוק במידה הראויה והניתוח האמפירי הינו פורה ביותר ומאיר עיניים. היא מעידה על בשלות אקדמית, מקוריות ועין מחקרית חדה. נהניתי לקרוא ולמדתי ממנה רבות". למי שעוד לא הבינה, קיבלתי היום את חוות דעת השופטים. על הדוקטורט. שלי. אני לא מאמינה שזה נגמר. ועוד יותר לא מאמינה שכל זה מתייחס אלי ואל העבודה שאני עשיתי. אני יודעת שזה מגעיל לספר על עצמי את הדברים האלו ולהלל ולשבח את העבודה שעשיתי ככה בגלוי ובלי שום התנצלויות. אבל לא אכפת לי בכלל
לראשונה בחיי כל מה שבא לי זה לצאת החוצה ולצרוח את זה במסדרונות וברחובות. מקווה שתסלחו לי ותזכרו לי חסד נעורים (עוד מהימים שהיינו קומונה קטנה ואינטימית...) וגם אם לא, מה זה משנה? אני את התואר שלי כבר קיבלתי
ועכשיו אני יכולה ללכת לחפש עבודה בתור מוכרת בסטימצקי. שם לפחות יש תנאים סוציאליים

מזל טוב!!!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif

ואווווווווווווווווווווווווווווווווו אכן - מגיע לך להגיד את זה בלי בושה ולצאת לרחובות ולצעוק ולשמוח ואפילו - לצפור בצופר של המכונית כמו אחרונת ה"ערסים", כדי שכל העולם יידע! ברכות!

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד
איזו ביקורת מצויינת. יש לך במה להתגאות. כל מסדרון ורחוב שבו תצרחי את זה יסכים איתי. מז לטוב. זו בטח הרגשה נהדרת לקרוא שיפוט כזה של הדיסרטציה שלך. שלא לדבר על כך שחוות הדעת הגיעה, שזה כבר משמח בפני עצמו. כל הכבוד. אני בטוחה שמגיע לך כל שבח ומקווה שיש בזה קצת פיצוי על כל הקשיים שבדרך. איך את חוגגת?

משוש30

New member
ואו ואו ואו ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

לא שהיה לי ספק כן?
מגיע לך ללא ספק! איזה כיף!!

בשעה טובה

המון מזל טוב, בקרוב אצל כלל הדוקטורנטים והמסטרנטים בפורום זה ובכל אתר ואתר...

Unicorn98

New member
מזל טוב ובשעה טובה! ../images/Emo140.gif

כל הכבוד, איזה כיף לקרוא ולקבל פידבקים חיוביים והערכה מאנשי מקצוע בכירים. הרווחת את זה ביושר!

I Was Hoping

New member
מזל טוב וכל הכבוד! ../images/Emo106.gif

מגיע לך להתגאות ולחגוג כמו שצריך, אין במה להתבייש! הביקורת ממש מצויינת, איזה יופי

NorthernStar

New member
מזל טוב!

אני בטוחה שאת חשה תערובת של הקלה וגאווה כרגע. עכשיו כשישאלו "יש כאן איזה ד"ר?" תוכלי להגיד "כן, אני!".

LastFlowers

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo45.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

הרווחת את זכות הצריחה שלך ביושר
מותר לדעת מהו נושא/תחום המחקר, ד"ר עובדת סטימצקי לעתיד?

tenshem

New member
ואו../images/Emo70.gif כל הכבוד, והמון המון מזל טוב../images/Emo213.gif

../images/Emo13.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif

וואו. לגמרי, לגמרי וואו. איזו חוות דעת מדהימה. איזו הערכה נפלאה לעבודה שעשית (ובוודאי ראויה לכל השבחים שהומטרו עליה). הרווחת כל מילה ושבח ביושר. כל כך שמחה בשבילך שזו ההערכה שקיבלת, שזה צליל הפרידה מתקופת הדוקטורט הארוכה והמאתגרת שעברת. מגיע לך להנות, לנוח על זרי הדפנה, להתגאות (למסגר
?) ולהתפעם מהסופרלטיבים. שימי לרגע את הפולניה בצד - שיחקת אותה! איך את חוגגת? (נדמה לי או שחוות הדעת הגיעה מהר מאד?)

קולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo106.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif

אני כל כך שמחה ומתרגשת איתך
זאת בדיוק חוות הדעת שקיוויתי שתקבלי! עבדת כל כך קשה והמחקר בהחלט מרתק ומלא תובנות. ולמרות שמשרת החלומות בסטימצקי מפתה, זאת תהיה אבידה לאקדמיה אם לא תמשיכי במחקר. אני בטוחה שלמרות הקשיים, עוד "יצודו" אותך. נשיקות וחיבוקים (אפשר להלשין בפורום "הבית" כדי שתקבלי עוד מחמאות שכל כך מגיעות לך?)

mummy

New member
../images/Emo26.gif תודה רבה רבה לכולכם ../images/Emo36.gif

אתן נהדרות ונהדרים
ואני באמת מצטערת על ההשווצה הבוטה. אני לא מאמינה שעשיתי את זה אבל נו מילא... לא בוכים על חלב שנשפך. אני באמת בשוק. הייתי בחרדה מטורפת מתיקונים שיבקשו, אמנם לא קיבלתי מכתב רשמי מהוועדה לתואר שלישי והם עוד אמורים להחליט מה הסטטוס בעקבות חוות הדעת האלו, אבל כמו שזה נראה אם יהיה משהו לתקן זה יהיה להוריד, שזה הרע במיעוטו. ובתשובה לשאלתך פלפל, זה לקח ארבעה וקצת חודשים מיום ההגשה (סוף פברואר) - לא יודעת אם זה נחשב הרבה או מעט.

../images/Emo45.gif ו../images/Emo6.gif לשורה התחתונה

מקווה שזה משפר קצת את המורל ואת האופטימיות לגבי ההמשך.

mummy

New member
אופטימיות? אני? זה חזון אחרית הימים לצערי ../images/Emo13.gif

k ah

New member
מזל טוב

כל הכבוד לך מאוד מרשים. לפחות תהי מוכרת עם דוקטור ליד השם בתג
אני אכן עשיתי את זה, הסתובבתי ואמרתי לכל מי שהיה בסביבה שקבלתי את התואר. חשבתי שאף אחד לא מכיר אותי ובסוף היה משהו שמכיר אותי מכיתה א. יש לך אישור לצאת ולצעוק בראש חוצות מגיע לך. נתראה בסטימצקי (אני בחלק אחד ואת בחלק השני של החנות?)

למעלה