מחקר חדש על הרגלי אכילה ואישיות

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
איך מתנהגים בארוחה עיסקית?

בארה"ב כבר לומדים את זה באוניברסיטה... כדאי להעיף מבט!

liti

New member
מחקר חדש על הרגלי אכילה ואישיות

נראה אתכם מספרים לאיזה טיפוס אתם שייכים....

רגע האמת הגיע...../images/Emo88.gif

אני, להפתעתי הרבה, הטיפוס הפלרטטני. לא יודעת מה הקשר לזה שאני לא מוצאת את עצמי עם סכין ביד השניה ובד"כ לא מוצאת לא תפקיד, אבל שיהיה... בן זוגי, הוא השד המהיר (?!) או איך שקראו לזה- הוא אוכל הרבה ודי מהר. הוא כבר ילד גדול, אז גם פה- לא ממש מצאתי קשר... יש הסברים???

נקבה פלרטטנית? אני? ../images/Emo2.gif

וחוץ מזה, במאמר בכלל לא הוזכרו אלו שאוהבים לאכול עם הידיים... הכי טעים ופלרטטני למדי בנסיבות המתאימות!

אין כמו בידיים ../images/Emo99.gif

לפעמים, אני שמחה שאני אוכלת לבד בבית כי אחרת לא היו אוכלים איתי בחיים
לעומת זאת, חברתי לא יכולה אפילו ג´חנון לאכול בלי סכין ומזלג. אני חושבת שזה סקר קצת מצומצם, או שלא הביאו את כל האפשרויות...

מאד מעניין...בעיקר לי מכיוון שאני

אף פעם לא יודעת איך מתנהגים. לפעמים נראה לי שמרב "לא נעים" והרבה מדי אמפטיה למלצרית, אני "אוכלת אותה" בסוף. אני מרבה בלבקש נורא נורא יפה, אומרת המון תודה ואם המנה לא מוצאת חן בעיני אני מתנצלת עד עומקי נשמתי. זה סביר? לא נראה לי. אולי משהו ייתן טיפים להתנהגות? זה יהיה ממש לעניין.

liti

New member
יש לך את כל הזכות לדרוש תמורה לכסף!

אין כל רע בלבקש דברים שמגיעים לך באופן יפה ומנומס ולומר תודה- להיפך, זה אפילו רצוי. אל תשכחי שכשאת במסעדה או בכל מקום אחר הגעת בשביל להנות, וגם אם המלצר שוכח משהו או שמשהו בשירות או במקום לא בסדר, כדאי להעיר את תשומת הלב של המלצר או של האחראים כדי הנאתך תהייה מלאה. אם המלצרית עושה משהו לא בסדר, אין בעיה להעיר לה- וכמובן שעדיף עם חיוך, אבל מכאן ועד להרגיש לא נוח הדרך ארוכה... כנ"ל לגבי מנה שאינה לטעמך. הגעת להנות, אז למה להרגיש לא נוח אם המנה לא טעימה? כל מסעדה שמכבדת את עצמה תעדיף להחליף לך את המנה מאשר שתצאי לא מרוצה, או לזכות אותך במידה ואת לא מעוניינת (ויש כאלה שיפצו אותך).

רק לאחרונה התחלתי לבקש מנה

אחרת אם המקורית לא לעניין. עד אז- כמה קש שאני אכלתי...(תרתי משמע)

למעלה