מחקר חדש על ויטמין D ומעיים רגיזים

נצלש - עצומה למען דר וויקפילד

מד"ר ברגר: About Dr Andrew Wakefield As most of you know, the British General Medical Council placed a serious reprimand on Andy Wakefield, and as a result journals have started to withdraw his research on the vaccines from the medical literature. Research that has nothing to do with his original 1998 journal article is being redacted. Now there is growing concern that scientists will be hesitant to do more research on vaccine safety. I have known Andy for almost 10 years, and have seen the serious research that he has produced (over 30 publications) . His research can be viewed here: http://www.thoughtfulhouse.org/publications.php Andy did not anticipate that collecting blood samples for the research at his child's birthday party (or giving the children the equivalent of under $8 as a gift afterward) would be looked upon unkindly by some. However, none of the parents or children that were in the study have filed any form of complaint against him. Furthermore, this didn't have any affect on the scientific data that he documented. A petition of support for Dr. Wakefield has been authored by leading Biomedical Autism physician Dr. Jaquelyn McCandless. She is hoping to obtain as many signatures as possible, which will be presented as part of Andy's appeal. The petition can be viewed at http://tinyurl.com/yacv2xp. I would encourage everyone to read the petition and sign it if they agree. Also, please forward this link to anyone who you feel would be interested in reading it. כמה מלים - המאבק הפוליטי על החיסונים קיבל תפנית מדאיגה כפולה. אחרי עשר שנים, המועצה הרפואית בבריטניה "הרשיעה" את דר ווייקפילד. והחודש - כתב העת לאנצט, בצעד חסר תקדים, מחק את המאמר המקורי מהארכיון שלו. מחיקת המאמר היא צעד פוליטי טהור, ולי אישית מזכירה רעיונות מהספר 1984. אנא, חיתמו על העצומה והביעו דעה נגד הפוליטיזציה של המדע. אני אישית לא "יודעת" שיש קשר וודאי בין חיסונים ואוטזם. אני חושבת שזו השערה סבירה ומעלה, שראוי לה שתיחקר יותר. הייתי רוצה לראות הרבה מאמץ נעשה בכיוון המחקרי הזה שינפיק מדע טוב ומשוחרר מאג'נדה כלשהי. מפליא אותי כמה מאמצים נעשים כדי למנוע מחקר נוסף, רציני ואיכותי, בנושא. אני מצרפת כמה קישורים מעניינים. אין לראות בצירופם משום הסכמה לתוכנם
- בעיקר לא הכתבה מוויינט שמבוססת על בורות גרידא, ושיש בה טעויות כל כך מהותיות שאין לי כוח אפילו להתחיל להתייחס אליהן. טוב שחסון עשו את רוב העבודה שם בשבילי.

סליחה, טעות

אני לא נצליחה למצוא את העצומה בקישור וגם בהפניות אחרות. אם מישהו מוצא קישור תקף, אנא הביאו אותו כאן.

doron s

New member
ילדים עם מוחות מורעלים

רופא DAN בשם וודי מקגיניס מעלה היפותזה שהמקור לחלק מבעיות האוטיזם מקורו ברגישות רבה יותר של איזור גזע המוח לרעלים: http://www.autism.com/danwebcast/pro_videomp4.asp?mp4=dallas_2009_30_mcginnis&h=480&w=640&VID=33 באיזור גזע המוח מחסום הדם-מוח לא קיים או פועל חלקית ולכן איזור זה פגיע יותר לרעלים ומתכות במיוחד אצל אינדבידואלים בעלי יכולת מופחתת לניקוי רעלים. באיזור זה קיימות בלוטות כמו ההיפותלמוס שאחראי על שיחרור האוקסיטוצין ואחרות כמו למשל בלוטת האצטרובל שמייצרת מלטונין שגם הוא חסר בחלק מילדי הספקטרום. מחקר אחר מראה שפעילות מתילציה לא תקינה משפיעה על התבטאות הגן האחראי לקולטן האוקסיטוצין: Genomic and epigenetic evidence for oxytocin receptor deficiency in autism http://www.biomedcentral.com/1741-7015/7/62/abstract זה כנראה עוד מקרה שבו הגורם הסביבתי מגביר או מפעיל פגם גנטי.

livliv4

New member
מחקר חדש על טיפול באוקסיטוצין לאוטיזם

רוב האוטיסטים לא רוצים להשתנות. אוטיזם זה מצב רחב רב של מצבים -שונות נוירולוגית התפתחותית. אין לחסל את האוטיזם יש להסביר לאוטיסטים ולאספגרים איך לנהוג בכל מצב ומצב.יש להתחיל לעסוק במציאת דרכים טובות יותר לסייע לאנשים עם אוטיזם להשתלב בחברה כפי שהם , ולא לשנות אותם. למטבע שי שני צדדים . לאוטיזם יש יתרון לא רק חיסרון . רוב האוטיזטים מתנגדים לרפוי האוטיזם.

doron s

New member
טעות בפורום

הפורום הזה מיועד להורים שרוצים לשפר את מצב ילדיהם. רוב אנשי ה neurodiversity הם HFA או אספים בוגרים שרוצים בצדק שיוויון בהתיחסות . אבל אחוז גדול מהילדים הם בתפקוד בינוני או נמוך , ואנחנו ההורים נאבקים הרבה פעמים כדי שהם בכלל יגמלו מחיתולים או שיגיעו להישגים בסיסיים והסינגור העצמי שאתם שואפים אליו הוא מותרות בשבילם.

למעלה