מחקר מקצועי בחו"ל - עלות

מחקר מקצועי בחו"ל - עלות

היי! קיבלתי דוא"ל מחוקר מקצועי ברומניה, שמציע את שירותיו, על מנת להציע עבורי מסמכים של משפחתי מן הארכיון (לידה, נישואין, פטירה). קיבלתי חוות-דעת מאנשים שהשתמשו בשירותיו, כי הוא אמין (שמו: ג´ורג´ מירוטה או משהו כזה). ההצעה מאוד קוסמת בעיניי, לאור העובדה שלגבי ענף זה במשפחתי (הרשקוביץ מרומניה) - איני מצליח לחזור לאחור מעבר למה שידוע במשפחה מזה שנים. יש כאן פתח למידע חדש ומרתק
הוא מבקש ממני להציע לו מחיר, כמה אני מוכן לשלם - אבל איני יודע כמה מקובל. האם אתם יודעים כמה מקובל לשלם על מחקר שכזה? תודה, ארנון

avitalit

New member
אם הוא מקצוען אז לבטח

יש לו איזהשו תעריף (לשעה/ לפי מסמך /לכל שם שנמצא וכד´) אני באופן אישי לא כ"כ סומך על מי שמבקש ממני להעריך את שרותיו במדד כספי
. אם בכל זאת תפנה אליו - ספר לנו מה הוא מצא וכמה זה עלה ... בהצלחה איציק

ilanr

New member
גם אני מחפש הרשקוביץ מרומניה

לסבי מאקסימיליאן הרשקוביץ היו 8 אחים 6 מהם ניספו בשואה. אנא צור קשר אוליי נתחלק בעלויות בכל מקרה תן לי בבקשה את הפרטים של החוקר לגבי שם משפחה נוסף שאני רוצה לבדוק "רוזנברג" תודה אילן

lizansak

New member
תקבע אבני דרך

תעריך כמה שעות צריך לקחת לאדם לנסוע לעיר המבוקשת ולמצוא תעודת לידה נאמר 10 שעות, תכפיל בשכר מינימום ישראלי - יוצא כ50 דולר. אז קבע לו מטלות, שלח לו מקדמה בגובה המטלה הראשונה, ובסיום כל מטלה שלח את הסכום שסוכם בצורה כזו יש פחות חילוקי דיעות ואתה שם פחות כסף על קרן הצבי. במקרה הגרוע ביותר לא תקבל תמורה הוגנת ל50 דולר הראשונים, וזה סכום שכדאי לסכן על מנתשגם הוא יהיה מעוניין - ספר לו מה הסכום המכסימלי הסופי, וכך הוא יוכל לעשות חשבון אם סך הפרויקט כדאי לו ולא רק המטלה הראשונה, מצד שני בצורה כזו - תוכל תמיד להתנתק.

עמירה1

New member
שורשים ברומניה

הי, כתבת שיש לך שורשים ברומניה וזה הזכיר לי שבאוקטובר האחרון נפגשתי בבודפשט עם בן אדם שחי [בבודפשט] ועוסק [בין השאר] בחיפוש משפחה. מוצאו מרומניה, מהחלק שקרוב להונגריה. יכול שהוא יוכל לעזור לך האינפורמציה, החלפת מידע ועוד. שמו פטר וינטר. PETER WINTER . אם אתה רוצה יש לי כתובת אי-מייל שלו וגם כתובת של אתר אינטרנט. אתר אינטרנט שהוא עשה [על בתי קברות יהודיים בהונגריה] ובאתר יש גם את העץ המשפחתי שלו וגם קצת על עצמו. בהצלחה, עמירה.

עמירה1

New member
פטר וינטר

כתובת האתר שלו - www.geocities.com/winter_peter_4 . אפשר לשלוח לו אי-מייל מהאתר. זה האי-מייל שלו לכל מקרה [email protected] עמירה.

נחי

New member
מחקר

אני ממליץ לך לברר האם יש לחוקר המלצות *****לגבי האיזור הספציפי אותו אתה רוצה לחקור******. לפני כשנתיים ארגנתי קבוצת חוקרים לביצוע מחקר משותף על ידי חברה הונגרית העוסקת גם במחקר ברומניה (FAMILY TREE).אחרי תשלום דמי הקדימה ($150) והמתנה ארוכה רק שלשה מתוך שבעת חברי הקבוצה קיבלו תוצאות.

א77

New member
ח ב ל

אמש נפרדתי מאדם שהוא אחד הגבאים באחד מבתי הכנסת שברומניה. ידיו רב לו בעניינים שונים, הוא מכיר כל מיני אנשים מכל הסוגים. פשוט החמצה. אבל וודאי אהיה איתו בקשר. הוא התארח אצלי, וכשאני ברומניה אז אני מבקר אצלו. רק שבשנה הקרובה אתאפק מלצאת מהארץ בשל סיבות אישיות.

למעלה