מחקר סוציולוגי

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
מחקר סוציולוגי

תשאלו כל גבר והוא יאמר לכם, שהפנטזיה האולטימטיבית של כל אישה היא, שיהיו לה שני גברים בבת-אחת. הנושא נבדק במחקר סוציולוגי, והתברר שרוב הגברים לא מבינים, שבפנטזיה הזו... אחד הגברים מבשל והשני מנקה .... !!!

r66

New member
מרי וג'ים ../images/Emo23.gif

ג'ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש. יום אחד, כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים, קפץ ג'ים למים העמוקים, שקע למטה ונשאר שם. מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה. כאשר שמע מנהל בית החולים על פעולת הגבורה של מרי, הוא הורה לשחררה מבית החולים, מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש. הוא בא למרי ואמר לה: "מרי, יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך. החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. החדשות הרעות הן שג'ים, החולה שהצלת, תלה את עצמו הבוקר, עם החגורה של חלוק הרחצה שלו, בחדר האמבטיה. אני נורא מצטער, אבל הוא מת". ענתה מרי: "הוא לא תלה את עצמו. אני תליתי אותו שם לייבוש".

משוגע

איש אחד החנה את רכבו ע"י גדר של בית חולים לחולי נפש והלך לדרכו. משחזר, אחרי שעה קלה, גילה שאחד מהגלגלים נגנב יחד עם הברגים! חסר אונים, התישב על המדרכה, כאשר שמע קולו של חולה מעבר לגדר אומר לו: מה הבעיה, קח את הגלגל Spare קח בורג מכל גלגל וסע עם זה עד למוסך הקרוב. האיש המום, החל במלאכה ומשסיים, פנה לחולה מאחורי הגדר ושאל: איך זה שאתה כל כך מוכשר ואתה במוסד הזה? "אני משוגע" השיב החולה "אבל לא מטומטם!"

r66

New member
אם למישו היה ספק../images/Emo8.gif

אחד עשר אנשים היו תלויים על חבל שהשתלשל ממסוק. עשרה מהם היו גברים ואישה אחת. החבל לא היה חזק מספיק כדי לשאת את כולם ולכן הם החליטו שעל אחד מהם ליפול למטה - אחרת כולם יפלו. הם התלבטו ביניהם ולא הצליחו לבחור מי יהיה זה שיפול למטה. אבל אז, החלה האישה בנאום נוגע ללב: היא אמרה שהיא מוכנה להתנדב וליפול מהחבל, מאחר שכאישה היא רגילה לוותר על כל מה שיש לה עבור בעלה והילדים ועבור גברים בכלל מבלי לקבל שום דבר בתמורה. ברגע בו היא סיימה את נאומה, כל הגברים החלו מוחאים לה כפיים..... (ומי שלא הבין את הפואנטה, שישאל אישה.....היא כבר תסביר לו)

קונטרה

מטוס במצב חירום, בטיסה טראנסאטלנטית השליך את כל המטען, ומה שנותר זה להשליך כמה מהנוסעים, אחרת כולם יתרסקו. דיילת נעמדת במעבר ומתחילה להקריא ע"פ קבוצות אטניות בסדר א-ב: AfroAmericans אף אחד לא זז. אחרי דקה ארוכה, היא עוברת ל-B Blacks אף אחד לא זז. אחרי דקה ארוכה, היא עוברת ל-C Colord אף אחד לא זז... בסוף המטוס, ילדה כושית אומרת לאמא שלה: Mamy, I think that they are calling us No Honey עונה לה האם This time we are Niggers

לטובת השוביניזם....

למה נשים מזיפות אורגזמה?
כי הן חושבות שלגברים אכפת

למעלה