מחקר על אושר במערכת יחסים רומנטית

HEYלו

New member
מחקר על אושר במערכת יחסים רומנטית

היי לכם,

אני מקווה שאני לא מפירה את תקנון הפורום עם ההודעה הזו, אבל אני אשמח לכל עזרה בהשלמת עבודה שאני כותבת בתואר שני בפסיכולוגיה. בנוסף, נראה לי שהמחקר שלי יכול לעניין אתכם

המחקר שאני עורכת בודק מה משפיע על רמת האושר במערכות יחסים, והוא אנונימי לחלוטין. כדי לבדוק את מה שאני מתעניינת בו, אני צריכה כמה שיותר בני זוג שנמצאים במערכת יחסים רומנטית (לא משנה כמה זמן ובני כמה אתם) שימלאו שאלון באורך 10-15 דקות. שני בני הזוג צריכים למלא אותו, אבל בנפרד זה מזה (מבלי לשתף אחד את השני בתשובות). מי שיהיה מעוניין לשמוע על תוצאות המחקר והמסקנות, יוכל כמובן לקבל אותן בסופו

אל השאלון מגיעים מהלינק הזה:
https://bgupsych.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8etvwkwLCBaRYW1
בפנים מפורטות ההוראות למילוי. השאלון ממש קצר ודי מעניין.

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי, ואני שוב מקווה שההודעה שלי לא פגעה בחוקי הפורום.
שבוע טוב,
הילה

הייתי שמח להשתתף בסקר

אבל אני צאצא ליהדות פולין ומעולם לא הייתי מאושר.
זאת אומרת שהיו פעמים שאני חושב שהייתי מאושר אבל אז התחלתי לחפור לעצמי אם אני באמת מאושר, מה זה אושר וכאלה וזה החזיר אותי מהר מאד למשבצת של הפולני המדוכא

HEYלו

New member
כל עוד אתה בזוגיות אתה מוזמן למלא את הסקר

מבטיחה שיש פולנים רבים כמוך שכבר מילאו אותו, אז אתה לא לבד

כן אבל...

קראתי באיזה מקום שישראל נמצאת במקום טוב בעולם במדד האושר ולא רוצה שהמחקר שלך יסתור נתונים עולמיים ןחלילה תיכשלי בלימודים בגללי :)

ד ר ל י

New member
מניסיון שלי אושר זה משהו שבא רק אם לא חופרים

אושר זה משהו חמקמק כזה, כמו פרפר שפתאום נוחת עליך לכמה שניות ובורח לשבת על מישהו אחר

HEYלו

New member
חחח

דרלי, גם את/ה ובן/ת זוגך מוזמנים לענות על השאלון שלי!
הוא לא חופר ;)

ד ר ל י

New member
חלילה, מאמינה לך שהוא לא חופר

הייתי עונה בשמחה ועוזרת, אבל אין לי פרטנר.
פרסמת גם בפייסבוק? חסרים לך עוד הרבה עונים?

ד ר ל י

New member
הייתי שמחה לענות

אבל בן זוגי לא ירצה. הוא לא מוכן להשתתף בסקרים ושאלונים בשום פנים ואופן, הוא מאד פרנואיד בקטע הזה.

HEYלו

New member
מבינה את ההרגשה.. למרות שזה אנונימי לחלוטין

ולגבי הפרסום- כן, אני מפרסמת בפייסוק ובפורומים ובכל מקום שאני מצליחה, אבל עדיין חסרים לי עונים, בעיקר מגילאי ה-40+.
אני סטודנטית והרבה יותר קל לי להגיע לחבר'ה בגילי. בינתיים אני מסנג'רת חברים של ההורים וכו' אבל גם זה קשה..

למעלה