מחקר על חלומות בהריון ואחרי הלידה
שלום, שמי איריס מור, אני סטודנטית שנה ג' למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית ת"א-יפו.
במסגרת עבודת הסמינריון שלי, אני חוקרת תהליכים פסיכולוגיים שעוברים על נשים בהריון ואחרי הלידה הראשונה, דרך חלומות.
לצורך כך אני זקוקה לעזרתכן, נשים יקרות. החומר למחקר שלי הוא החלומות שלכן.
הבקשה היא פשוטה, לספר לי חלום. אם ילדתן או אתן בהריון, ואתן זוכרות לפחות חלום אחד מתקופת ההריון או מהתקופה של עד שנה אחרי הלידה הראשונה, אשמח מאוד שתשתתפו במחקר.
אין לי דרישה לגבי אורך החלום או התוכן שלו, ואשמח לקבל כל מה שתרצו לשתף.
אציין כי הפרטים שלכן יישארו חסויים לגמרי. חוץ מהגיל שלכן, אני לא אשמור אצלי שום מידע, וכל התכתבות ביננו במייל תימחק אחרי שתשלחו את החלום. העבודה עצמה לא תתפרסם בשום מקום ותיחשף בעיקר לי ולמרצה שלי.
אם את מעוניינת להשתתף, אשמח אם תשלחי לי מייל לכתובת: [email protected]
אני אשלח לך בחזרה פרטים לגבי המחקר והזכויות שלך כמשתתפת. לאחר שתקראי אותם תוכלי לשלוח אליי את החלום. השליחה היא אנונימית, את תיכנסי אל כתובת המייל של המחקר ומשם תשלחי את החלום אל המייל שלי.
שיתוף הפעולה שלכן יעזור לי מאוד לסיים את התואר הראשון שלי, אז המון תודה מראש!
שיהיה לכולם שבוע נפלא!
איריס
שלום, שמי איריס מור, אני סטודנטית שנה ג' למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית ת"א-יפו.
במסגרת עבודת הסמינריון שלי, אני חוקרת תהליכים פסיכולוגיים שעוברים על נשים בהריון ואחרי הלידה הראשונה, דרך חלומות.
לצורך כך אני זקוקה לעזרתכן, נשים יקרות. החומר למחקר שלי הוא החלומות שלכן.
הבקשה היא פשוטה, לספר לי חלום. אם ילדתן או אתן בהריון, ואתן זוכרות לפחות חלום אחד מתקופת ההריון או מהתקופה של עד שנה אחרי הלידה הראשונה, אשמח מאוד שתשתתפו במחקר.
אין לי דרישה לגבי אורך החלום או התוכן שלו, ואשמח לקבל כל מה שתרצו לשתף.
אציין כי הפרטים שלכן יישארו חסויים לגמרי. חוץ מהגיל שלכן, אני לא אשמור אצלי שום מידע, וכל התכתבות ביננו במייל תימחק אחרי שתשלחו את החלום. העבודה עצמה לא תתפרסם בשום מקום ותיחשף בעיקר לי ולמרצה שלי.
אם את מעוניינת להשתתף, אשמח אם תשלחי לי מייל לכתובת: [email protected]
אני אשלח לך בחזרה פרטים לגבי המחקר והזכויות שלך כמשתתפת. לאחר שתקראי אותם תוכלי לשלוח אליי את החלום. השליחה היא אנונימית, את תיכנסי אל כתובת המייל של המחקר ומשם תשלחי את החלום אל המייל שלי.
שיתוף הפעולה שלכן יעזור לי מאוד לסיים את התואר הראשון שלי, אז המון תודה מראש!
שיהיה לכולם שבוע נפלא!
איריס