מחקר על ידידים וידידות!

שירןב

New member
מחקר על ידידים וידידות!

היי, אני עורכת מחקר על ידידים בני המין השני. אשמח אם תוכלו לענות רק על שתי שאלות: 1. האם אתם מאמינים שאפשרי שיהיו ידידים בני הבין השני? (ידידה לבחור, וידיד לבחורה) 2. האם יש לכם כאלה? כמה, כמה זמן, וכיצד הכרתם (באיזו מסגרת/ דרך חברים וכו') תודה ! שירן.

Vdrums

New member
טוב

1.לא!!! ישנם שני מקרים בלבד שזה יכול להתקיים, הראשון זה חברים מילדות, כאלה שגדלו ביחד בגן, בגינה של הבניין והם כבר כמו אחים. האופציה השניה זה שצד אחד בידידות הוא GAY . (וידידים באינטרנט זה לא ידידות בעולם האמיתי, בלי להעליב כמובן) 2. לא, לא, לא ולא. היתה לי ידידה אחת שהכרתי בעבודה לפני 8 שנים שתכלס רציתי ממנה יותר, תמיד היה לה חבר, בסופו של דבר סיפרתי לה הכל. (לא אנחנו לא ביחד)

טוב..

1. כן, ועוד איך!!!! 2. יש ויש - ידיד אחד אני מכירה 18 שנה מהעבודה משותפת. ידיד נוסף - ממסגרת העבודה כבר כ- 6 שנים. ידיד חשוב - אחד מחברי הקיבוץ בו שהיתי בזמן הגרעין, עד היום אנחנו בקשר נפלא.(כ-15 שנה). עוד?...

magenta73

New member
תשובות

1. כן. במקרים מסוימים. כשאין אג'נדה סודית לאחד מהצדדים. 2. יש לי את דאקי. אנחנו חברים מכיתה ז'. (מהחטיבה) כלומר כבר כמעט 18 שנה. פאק אני זקנה....

03lior

New member
האמת שזה תלוי

בתור גבר זה קיים אבל בדרך כלל גבר רוצה גם מין או שידידה לא מושכת מינית והנסיון שלי הוכיך שאחרי קיום יחסי מין הידידות מתעמקת מאוד או נעלמת וזה מדד טוב לידידות בתור אשה בדרך כלל אין בעיה עם ידידים אך פנימה הן יודעות שצריך רק לומר בוא והגבר בא אז צריך לשמור על על מרחק מסוים והידידות נשמרת לדעתי ככה העולם פועל למרות שיש יוצא מהכלל תמיד

צאצי

New member
עונה

כן , יש לי כמה ידידים מאד טובים עם זה מהצבא או אם זה מבית הספר - ידיד זה אחד שלא מתסכל עליך באופן מיני . לדעתי זה שונה מבנים לבנות לבנות יש תפיסה שונה מלבנים רוב הבנים מדברים מסתכלים על בנות וחושבים על דבר ספציפי (יש גם בנות כאלה) בנות לרוב לא .

אני רוצה להשתתף בניסוי

1. כן, אבל ברוב המקרים ייגמר בסוף בגלל קץ האפלטוניות, קשר זוגי של אחד הידידים או סתם קנאה 2. אחת שנה (מישהי שלמדה איתי ביסודי ונפגשנו במקרה לפני שנה), אחת 3 שנים (באתר היכרויות באינטרנט) שנה טובה!

avitali7

New member
......

1. כן..ברור לשנינו יש.. 2. יש כאלה ובעצם הוא היה הכי קרוב שיש ..אבל לפני חודשיים הפכנו לחברים... והכרנו לפני 4 שנים בתיכון.

kipib2005

New member
אני מאמין שאני לא דוגמא מייצגת...

בקשר למה שרשמת 1. לפחות לגבי זה אפשרי אבל רב הבחורים לא יסכימו איתי לגבי קשר טוב של ידידות... 2. היו לי הרבה קשרי ידידות טובים ... ככה התפתח למרות שברוב הקשרים רציתי יותר מידידות אבל העדפתי להשאיר את הקשר כפי שהוא מה גם שהבחורה לא רצתה מעבר... עד שנמאס בשלב מסוים שאתה נמצא כ"כ הרבה זמן עם בחורה בקשרי ידידות בלבד... בכל מקרה יש לי 2 ידידות טובות שהקשר יומיומי פחות או יותר אבל בלי עניין של סקס

למעלה