מחקר על סטודנטים לקויי ראייה ועיוורים

nitsanal

New member
מחקר על סטודנטים לקויי ראייה ועיוורים

שלום לכולם, שמי נצן אלמוג, דוקטורנטית באוניברסיטת בר אילן. אני כותבת את עבודת הדוקטורט שלי על סטודנטים לקויי ראייה ועיוורים. אני מחפשת משתתפים למחקר שייערך בשנתיים הקרובות - סטודנטים בעלי תעודת עיוור הלומדים באוניברסיטאות בר אילן / תל אביב. מצורפת כאן פנייה לסטודנטים. אשמח שמי שמכיר סטודנטים כאלו יעביר זאת לידיהם. ניתן ליצור איתי קשר במסר או במייל המצורף בפניה תודה, נצן

amitk80

New member
אוניברסיטת חיפה לא רלוונטית?

היי, אוניברסיטת חיפה לא תהיה לך רלוונטית? ? בהצלחה, עמית

nitsanal

New member
הי עמית, תודה על ההענות - כרגע לא

נכון לעכשיו המחקר יבחן רק סטודנטים מת"א ומבר אילן. אם ארחיב אותו אשמח להעזר בך.

roi251

New member
ל nitsanal

שלום מה קורה? מה שכן צריך לשנות את הפסיכומטרי כי לא מתאים לכבדי ראייה אם היה יותר מוסדות כמו מכללה למנהל שבה יש עזרים לכבד יראייה ועיוורים זה היה טוב תודה להתראות

amitk80

New member
זה שהוא לא טוב אנחנו מודעים

מה היית מציע לשנות. אל תזרוק לה הצעה לאוויר ותלך. תציע מה לשפר, מה לא בסדר בפסיכומטרי? איפה כן מיישמים את זה טוב. קל להגיד שהכל לא טוב, אבל קשה לשנות...

roi251

New member
ל amitk80

אדבר על עצמי ככבד ראייה אני צריך הארכת זמן,טופס מוגדל, יש בעיה אם גיאומטריה אולי להוריד כמה שאלות מגאומטריה? כמובן שהיה עדיף אולי אם לא היה פסיכומטרי כמו בחו"ל מה אתה חושב?

amitk80

New member
הבעיה היא כזאת

שצריך להעלות את המודעות לבעיה של העיוורים בכל הנוגע למבחנים פסיכומטרים ולתת להם פחות משקל בעבור סטודנטים עיוורים כיוון שמדובר במבחנים שלא הוגנים לדעתי. אני למרות הציון הלא טוב שלי בפסיכומטרי מצליח לשרוד בחוג למערכות מידע וסטטיסטיקה באוניברסיטה עם כל הקושי.. מורידים חומר בהנדסה למי שהוא כבד ראיה. טופס מוגדל והארכת זמן מקבלים. אני למשל גם קיבלתי את השאלון מוקלט אבל הבעיה היא שצריך היה לרוץ עם הסרט קדימה ואחורה ולא ממש עבדו איתנו על זה. ההכנה לדעתי לא היתה מספיק טובה. לא מספיק תרגלו איתנו את החומר. קשה לי לתת הסבר מדוע מתוך כיתה של 40 סטודנטים רק 5 סטודנטים כולל אני קיבלו ציון מעל הממוצע הארצי והשאר קיבלו ציונים סביב ה 400. עמית

למעלה