מחקר על קומיקס- בקשת עזרה

MASMERIT

New member
מחקר על קומיקס- בקשת עזרה

שלום, נקלעתי לפורום המרתק שלכם- איזה כיף לעסוק כל כך הרבה בקומיקס!
במסגרת עבודה לתואר אני מחפשת מחקרים שתומכים ביעילות של קומיקס כמארגן למידה, מסייע לזיכרון, או מגביר מוטיבציה. אני מתכננת מערך מחקר שבו קומיקס יתווסף לטקסט כתוב ויסיע להבנה שלו. אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי לכל חומר רלוונטי.
תודה!

למרות שהניחוח הכללי שעולה מההודעה הוא שאפילו לא התחלת לחפש..

הנה כמה כיווני מחשבה...

Walsh, S. F. (1999). Modifying Risk Perceptions of Japanese University Students Using a Culturally Compatible Mode of Instruction. Dissertation, West Virginia State University, The College of Human Resources and Education, Morgantown WV.
Phillips, B. J. (1997). Thinking into it: Consumer Interpretation of Complex Advertising Images. Journal of Advertising, 26(2), 77-87.
Messaris, P. (1997). Visual Presuasion - The Role of Images in Advertising. London: Sage Publications Inc.McCloud, S. (1993). Understanding Comics: The Invisible Art. New York, NY: Paradox Press/ DC Comics.
Kjørup, S. (1974). George Inness and the Battle at Hastings, or Doing Things with Pictures. The Monist (special issue on 'Language and Art'), 58(2), 216-235
Groensteen, T. ([1999] 2007). The System of Comics. Jackson: MS.: University Press of Mississippi.
Cohn, N. (2003). Early Writings on Visual Language (2nd ed.). Berkeley, CA: EMAKI Productions.
Barry, A. M. (1997). Visual Intelligence: Perception, Image and Manipulation in Visual Communication. Albany, NY: State University of New York Press.

MASMERIT

New member
המון המון תודה.

תודה על העזרה למרות הניחוח הכללי של ההודעה שלי.
באמת החומר שאספתי עד עכשיו הוא בהקשר של מארגני קדם ומארגנים גרפיים לטקסט, ולאו דווקא קומיקס.
נתת לי כמה כיווני מחשבה- נתחיל משם ומקווה שאגיע למקומות הנכונים.
שוב, תודה!

ועוד אחד די חשוב האמת

.informational comics
מאת קתרין אליזבת יונגסט
נראה לי שהוא מאויית joungest. זה ממקור גרמני.
הוצאת פיטר לאנג. peter lang.

בולשיט!

עם כל הכבוד למחמאה שחילקת לי זה ממש לא נכון.
קודם כל, חינוך עם קומיקס הוא לא תחום ההתמחות שלי ואני לא עוקב אחרי כל מה שיוצא או יצא לאור כדי לספק תשובה מקיפה וכוללת בהכרח.
שנית, אולי יש עוד משתתפים או קוראים סמויים שיש להם מה להגיד ועכשיו הם ישתקו כי מישהו החלחט שאני הסמכות האחרונה בתחום בפורום.
ולסיום, זה שאני דוקטור לקומיקס לא מקנה לי שום סמכות בפורום הזה שאינה ניתנת לסתירה או ויכוח. הנה למשל, יכול מישהו לטעון שלשלוח אותה לקרוא את גרונסטין זה בזבוז זמן ועדיף היה להציע את אייזנר...
מה דעתם טובה יותר משלי?

הניחוח הכללי שעולה מההודעה שלך הוא שאתה כועס..

אין צורך להתעצבן, אני מסכים עם כל מה שכתבת, וקורא לכל מי שיש לו מה להוסיף- לכתוב את זה!
&nbsp
ובכל זאת, אני בטוח שלמולי היו רק כוונות טובות, בואו לא נפתח את זה לויכוח מיותר..

mulon1984

New member
אני דווקא כן רוצה לפתוח דיון מיותר!!!

וזאת תהיה הפעם הראשונה שבה עופר טועה!!!
אתה טועה, עופר!!!

מקרה קל של עיוות תקשורת מתווכת

נימת ה'כעס' היא עם קריצה ומעט בציניות.
אבל, האופי של השיח האינטרנטי והעדר הטונציה והאינטונציה של דיוני טקסט גורמים למה בכל מצב אחר יובן כהומוריסטי להיתפס כאגרסיבי.
והנה נתתי הוכחה לפלספנות הייתר שלי ��

למעלה