מחקר על רמיקייד בקרון

התאמה למחקר

כדי להתאים למחרק צריך להיות חודשיים על אימורן- וטוב שאתם על אימורן צריך שדרגת פעילות המחלה תהייה די גבוהה- כולל מספר יציאות ליום (גבוה) ובדיקות מעבדה לא כל כך תקינות אם תשלחי לי מסר אישדיעם טלפון לקשר- נוכל לברר בדיוק את מידת ההתאמה והעיקר- בריאות

מחקר על רמיקייד בקרון

מתחיל בימים הקרובים באיכילוב חולי קרון עם דרגת פעילות גבוהה מגיל 6 שנים ועד 17 שנים על טיפול באימורן- שלמרות הטיפול עדיין פעילים שמעולם לא טופלו ברמיקייד שרוצים להשתתף במחקר רב לאומי ולקבל טיפול רפואי באיכות הטובה ביותר בבית דנה אפשר לשלוח לי שאלות אישיות או דרך הקהילה הרבה בריאות!!!!

צפiנית

New member
שאלה לגבי הרמיקייד...

אני חולת קרוהן, מטופלת באימורן, בכמות של 150 ליום, ולפני כשבועיים קיבלתי סדרה שנייה של רמיקייד, לאחר סדרה של 3 טיפולים לפני כחצי שנה. המחלה עדיין פעילה, אמנם רציתי לדעת מה הסיכונים הקיימים בטיפול ברמיקייד. תודה

שאלה קשה

כי התרופה חדשה יחסית ומוכרת רק ב 4 השנים האחרונות- כך שלאורך טווח הסכנות לא ידועות מה שברור שאסור לתת את התרופה לחולים עם שחפת לחולים עם כשל חיסוני ןלחולים שלא נחשפו לאבעבועות רוח וכו ניתן לפתח חום ותגובות של רגישות יתר למתן העירוי של התרופה ניתן לפתח נוגדנים לתרופה ניתן לפתח תגובה של כאבי פרקים ותופעות נוספות בתמונה הדומה ללופוס- הסיכון נמוך בהרבה אם לוקחים אימורן בקיצור- התרופה טובה לחולי קרון עם דרגת פעילות גבוהה תחת טיפול בתרופות המוכרות יותר ושבהן יש נסיון לרופאים ושתחת טיפול טוב- אין שיפור כאשר כל חולה נמצא במצב לא נעים שכזה- התרופה חשובה וטובה רק בריאות

למעלה