מחקר ענק מצא את הסוד לחיים מאושרים ומתגמלים

kasharel85

New member
קראתי

זה מחקר ששאלו אנשים מה היה גורם להם לחיות חיים מאושרים אני הייתי אומרת קודם כל מעל הכל בריאות פיזית ונפשית אחר כך את כל היתר כנראה ששאלו אנשים בריאים את השאלות הללו

הדברים האלו מגבירים את הבריאות

ללא ספק. אבל גם בנפרד בריאות טובה זה דבר טוב וחשוב .

אותו דבר אמרו לי ממש עכשיו בפורום תמיכה נפשית למבוגרים

kasharel85

New member
שיעשו את הסקר הזה

על נכים בלי ידיים ורגליים ואוזניים ועיינים ואז אני יאמין לסקרים המיותרים שלהם

kasharel85

New member
זה שאת לא רואה אותם

לא אומר שהם לא קיימים וסתם הקצנתי בשביל שתביני שהסקר הזה לא כלל את הבריאות הפיזית והנפשית אלה על אנשים בריאים למשל אנשים אמרו שהיו רוצים זוגיות וילדים את יודעת מהו אחוז הגרושין? כמה אמהות חד הוריות יש כמה נשים מתות בלידה כמה ילדים לא שורדים את הלידה ושלא נדבר על דכאון אחרי לידה ילדים עם תסמונת דאון אוטיסטים פיגור שכלי בכל דבר שהם אמרו שחשוב להם יש סיכוי לפקים

שיש הפרעות חרדה חברתית למשל גם אם יש בריאות

גם אם יש בריאות יחסית טובה ... יחסית כמו לי אבל יש לי חרדה חברתית

כלומר אני לא יכול לממש את עצמי ביחוד הכי קשה למצוא עבודה ולהתפרנס בכבוד...

אולי למצוא לעצמי זוגיות אז זה נורא ואיום כי אז הבריאות היחסית תקינה לא שווה כלום ככה אני מרגיש. אני לא יכול לממש את עצמי בגלל חרדות

kasharel85

New member
אתה רואה?

ומה שיעשה אותך מאושר זה בעל וילדים שיגדילו לך את החרדות? הסקר הוא לאנשים בריאים לאנשים חולים השאיפות בחיים מקבלות פרופורציות שונות לחלוטין

kasharel85

New member
מה שיעשה אותי מאושרת

זה שיהיה שלום
שלא יהיה עוני
עבודות ריווחיות לבעלי מוגבלויות
שימצאו תרופה למחלת האידס
שלא ימותו כל כך הרבה אנשים מסרטן
שלא תהיה אלימות בעולם
שיגביהו את הקיצבת נכות ללפחות 4000 שח
אלו דברים שיעשו אותי מאושרת

אמן כן יהיה רצון

כתבנו דברים דומים בתחום הכלכלי. קצ בת נכות 4 אלף שקל אני רגוע רגוע רגוע. איין צורך בעבודה רווחית...

וגם תרופה לאיידס זה סבבה

וסרטן אני גם בעד

אני גבר ....

לא לא לא ....אני רק רוצה בית בטוח. בלי שכר דירה זה הכל. לא צריך יותר מיזה שיהיה לי כסף לחיות בצורה הוגנת וזהו . זה מה שישעה אותי מאושר. וכמובן זוג רגליים וידייים בריאות

למעלה