מחקר רמיקייד בקרון בילדים

מחקר רמיקייד בקרון בילדים

מגיל 7-17 מחלת קרון דרגת חומרה גבוהה (אתם כבר יודעים) על אימורן לפחות חודשיים לא טופלו בכבר ברמיקייד מוזמנים ליצור קשר איתי בקהילה ולהשתתף במחקר בינלאומי רב מרכזי על רמיקייד בקרון בילדים טיפול מסור ומעולה ותרופות חינם מובטחים כל טוב

עומר173

New member
רמיקייד

ד"ר וסרמן שלום. אני לא פונה בקשר להצטרפות למחקר (מה גם שאני לא מתאים לו ואני מקווה שזה ימשך ככה). רציתי לשאול מה המטרה של המחקר הזה על הרמיקייד, מפני שהיעילות של התרופה מוכחת והיא כבר נמצאת אצלנו כמה שנים (לפני מה שאני יודע, אבל תקן אותי אם אני טועה), אז מה כבר חדש שאפשר לבחון אותו.

טוב ששאלת

כן- רופאים רבים משתמשים בתרופה גם לילדים ומתבגרים עם קרון הבעיה הנה שמעולם לא בוצע מחקר שבדק לעומק מינונים שונים וגם מרווחים בין טיפולים והגדיר את אוכלוסית הטיפול כמו במחקר זה בנוסף- כל חברה מכובדת הרוצה אישור FDA בארה"ב חייבת החל משנת 200 להוכיח יעילות גם בילדים אם רוצה להיות מוכרת גם לטיפול באוכלוסיה זו מדובר באוכלוסיה גדולה של 110 חולי קרון- ולכן המחקר הנו רב מרכזי וישראל על המפה אני מקווה שקיבלת כמה נקודות למחשבה ומקווה שאף פעם לא תהיה חולה להשתתף במחקר תרופתי כל טוב

טוב ששאלת

כן- רופאים רבים משתמשים בתרופה גם לילדים ומתבגרים עם קרון הבעיה הנה שמעולם לא בוצע מחקר שבדק לעומק מינונים שונים וגם מרווחים בין טיפולים והגדיר את אוכלוסית הטיפול כמו במחקר זה בנוסף- כל חברה מכובדת הרוצה אישור FDA בארה"ב חייבת החל משנת 200 להוכיח יעילות גם בילדים אם רוצה להיות מוכרת גם לטיפול באוכלוסיה זו מדובר באוכלוסיה גדולה של 110 חולי קרון- ולכן המחקר הנו רב מרכזי וישראל על המפה אני מקווה שקיבלת כמה נקודות למחשבה ומקווה שאף פעם לא תהיה חולה להשתתף במחקר תרופתי כל טוב

למעלה