מחקר שוק בינלאומי בתחום הצעצועים

MrVertigo10

New member
מחקר שוק בינלאומי בתחום הצעצועים

שלום,
אני מעוניין לפתח צעצוע כלשהו ולשם כך אני מחפש מחקרי שוק בילאומיים בתחום הצעצועים.

האם יש דרך להגיע לפרסומים של מחקרי שוק כאלה מבלי לשלם אלפי שקלים לחברה שתעשה את מחקר השוק?

אני מוכן להסתפק בשלב ראשון בתוצאות שאינן הכי - העיקר לקבל מושג.

אם מישהו מכיר/יודע או שיש לו רעיון איך אפשר להשיג כזה מידע - אודה לו מאד.

ראשית, לדעתי אתה צריך להגדיר מה אתה מחפש?...

יש מידע אין סופי בכל נושא כמעט באינטרנט ובכלל.
האם אתה מחפש מחקרי שוק בנושא צעצועים לתינוקות? לילדים? גילאים? לבנים? לבנות? מותגים? ועוד ועוד...
יש פורומים וקבוצות שדנים ומשתפים בנושא צעצועים, בהחלט מקור טוב למידע.
אבל אין ספק שככל שתהיה ספציפי בדרישות והשאלות שלך לתשובות בתחום, כך תצמצם את האפשרויות ותהיה יותר ממוקד , תקבל מענה ספציפי.
מסכים איתך שמחקרי שוק איכותיים עולים הרבה, עשויים להגיע לעשרות אלפי שקלים, אבל יש גם אפשרות ביניים, הרבה יותר זולה לקנות עבודות שנעשו בתחום בעלות נמוכה מאוד יחסית, לעיתים כמה מאות ש"ח בלבד.
אם אתה בשלב הפיתוח, אולי כדאי להתייעץ גם עם חברות ובעלי מקצוע שעוסקים בתחום, שיכולים לסייע לך מניסיונם.
לדוגמא: עורכי דין המתמחים בקניין רוחני, זכויות יוצרים, וכדומה. גם יעלה כסף אני מניח\ אבל אפשר להתייעץ ולקבל כיוון ומושג, בעלות נמוכה.
יש גם בעלי מקצוע שזה תפקידם בעיקרון, הם ניקראים "מידענים", צריך לאתר מי יכול לעשות עבורך את העבודה ועלויות.
בקיצור... צריך להשקיע זמן וחשיבה בחיפושים במרחב האינטרנט ובכלל, בנושא כדי לנסות לקבל מידע בנושא ללא הוצאות יקרות מדי.
בהצלחה

למעלה