מחקר שיווקי - חנויות יד שניה.

מחקר שיווקי - חנויות יד שניה.

מתוקף תפקידי החדש (מתחילה ב-1 באוק') אני ישמח לקבל מכם, אוהבי ולא אוהבי חנויות יד שניה, אינפוטים וללמוד מכם כמה שיותר.

מה אתם אוהבים בחנויות יד שניה?
מה אתם לא אוהבים בחנויות יד שניה?
האם יש משהוא מיוחד בחנויות יד שניה באזורכם?

אני אשמח לקבל רעיונות חדשים מכל העולם, ורוצה גם לשמוע את חיובי והשלילי.

המון תודה מראש

אני לא מחובבי יד שנייה

מודה שזה קצת מרתיע אותי.
אני כן אוהבת להסתכל, אבל בגדים יד שנייה,למשל, לא מסוגלת לקנות וללבוש.
&nbsp
בכל מקרה, לדעתי חשוב שחנות יד 2 תהיה מסודרת ולא תראה כמו בזאר, שהכל יהיה מסודר,נקי,מאורגן בצורה נעימה לעין.
&nbsp
חשוב שיהיה מסודר לפי חצאיות, חולצות,מכנסיים וכמובן הפרדה בין גברים לנשים.

עונה על חנויות יד שניה

אז אחרי שנעזרתי בכם בכמה שאלות, מצטרפת לפורום באופן רשמי.
אמנם עוד לא הורים בחו"ל אבל או-טו-טו.
ולעניין...

אני מאוד אוהבת לקנות בחנויות יד שניה בגדים לילדים. במיוחד כשהם קטנים וברור שהבגדים לא נלבשו הרבה פעמים.
גם לעצמי קניתי מעט אבל אז זה רק דברים מיוחדים שברור שאי אפשר למצוא במקום אחר.
חשוב מאוד שהבגדים יהיו נקיים ובמצב מעולה.
חשוב שהחנות תהיה מסודרת ונעימה. שיהיה קל להתמצא.
לא אוהבת לנבור בערימות

ברוכה הבאה לפורום "באופן רישמי"
ואני מקוה שתמצאי

פה בית נעים וכייפי, כי יש דברים שזר לא יבין והכנה להגירה היא מאוד קריטית בעיני

forglemmigej

New member
משתמשת הרבה בחנויות צדקה

אני אתאר לך מה שאני רואה פה אז אולי זה יתן לך טיפים, קודם כל הכל מכובס ומגוהץ למשעי , מעילים, חצאיות,שמלות , מכנסיים, בגדים עדינים , סודרים הכל תלוי על קולבים , יש מספר בובות שמלובשות בצורה מסוגננת כדי לתת הרגשה של חנות ממש , לפעמים עושים הנחות של 50% על כל המוצרים לכמה ימים ואז הכל נעלם , לעיתים מביאים בגדים שרואים שהם חדשים רק עם שגיאות ביצור וגם הם עולים גרושים .
אני לא מוצאת בחנויות האלו שום דבר שלילי אלא רק חיובי , בהצלחה ויפה שאת תופסת ראש גדול על ההתחלה .

noaronen1

New member
Love & Hate Story

דבר ראשון ברכות ובהצלהח!
&nbsp
מה אתם אוהבים בחנויות יד שניה?
אני אוהבת להסתכל על הרהיטים והתכשיטים ולנסות למצוא כל מיני אוצרות. למשל מצאתי חגורה של מכנסי ג'ינס כחולה שמתאימה לי להמון שמלות.
מה אתם לא אוהבים בחנויות יד שניה?
הריח, יש המון חנויות עם הריח הזה והיתה חנות שהבת שלי נכנסנו והתחלנו להתגרד, מייד ברחנו החוצה
&nbsp
האם יש משהוא מיוחד בחנויות יד שניה באזורכם?
יש חנות רהיטים OMG היא הטראפיה שלי וקניתי שם רהיט מקסים.
&nbsp
מעצבן אותי חנויות יד שניה שמוכרות בגדים ביותר כסף מחנויות רגילות. הלכתי לחנות יד שניה של מעצבים שחברה סיפרה עליה
המחירים היו כמו לקנות בגד חדש מבוטיק יוקרתי. אז זה מעצבן אותי.

חנויות יד שניה

אוהבת - את ההרפתקאה בענין, לקנות לילדים בגדים שווים במיוחד במחירי רצפה, בגדים בשבילי שלפעמים יש מאחוריהם סיפור. אוהבת את החנות הקטנה בעיירה שלנו שהיא אמא אחת ולקוחות קבועות ותמיד יש שיחה נעימה
שונאת - כשהמדפים מסודרים לפי צבע ולא מידה. לא ברורה לי השיטה הזו.
בחנות האהובה עלי יש מדף של בגדים בדולר עד חמישה דולר תלוי מחוץ לחנות וזה מאפשר לעבור בחטף ולפנק במשהו קטן את הילדה.
אני גם אוהבת שיש סלסלות עם סרטים לשיער, כובעים, וכאלו -מאפשר לקנות מתנה קטנה, נקיה ומסודרת. וגם שיש בגדים לעונות אחרות, לפעמים זה המקום היחידי למצוא בגדי קיץ למשל אם נוסעים לחופש באמצע החורף

את כל כך צודקת לגבי הקניה של בגדים לעונה לא מתאימה.

למרות שבשל בעית מקום, אנחנו נאלצים להיות עונתיים.

een ogenblik

New member
חנות יד שניה למה?

רוב העונים כתבו לך על ביגוד, אך חנות יד שניה יכולה להיות לכל דבר שהוא יד שניה, לכן נשאלת השאלה - מה יש באותה חנות יד שניה עליה את מדברת?

ברחבי פלנדריה קיימת רשת חנויות המחזור. רעיון החנות זהה בכל פלנדריה, אך המוצרים תלויים במה שאנשים מביאים, וזה משתנה מאזור לאזור. ברשת בחנויות יש צוות שלם של עובדי תמיכה, כדי שמוצרים פגומים לא יגיעו לחנות, אלא ילכו מייד לאגף המתאים במיחזור הזבל. מכיוון שהרעיון הוא מחזור, אז לפעמים יגיעו גם דברים שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש. אפשר למצוא שם כל דבר העולה על הדעת, שמישהו השתמש בו אי פעם, ומישהו אחר יכול להשתמש בו שוב. כמו:
רוב ספריה של כאוס הגיעו מחנות המחזור.
חלק גדול מבגדי הגיעו מחנות המחזור.
מספר פרטי ריהוט הגיעו אלינו מחנות המחזור.
רציתי לקנות אופניים בחנות המחזור, אך לא מצאתי כאלו עם מעצורי רגל בזמן המתאים לי, אז ויתרתי, אבל יש שם אופניים ממש מוצלחים.
כל זוגות העגילים שלי בשנתיים האחרונות הגיעו מחנות המחזור, וגם חלק מהמחרוזות.
בביתי תלויות עשרות תמונות, ורובן הגיעו מחנות המחזור.
תוספות לאוסף החנוכיות שלי נרכשו שם.
צמר לסריגה אני קונה שם.
בתקופה בה לא הייתה חנות מזכרות ללובן, קניתי כל חפץ שאפשר היה לתת כמתנות לאורחים של האוניברסיטה (ציורים, צילומים, ספרים, כוסות בירה מפסטיבלי בירה לאורך השנים, דגמי פסלים מפורסמים בעיר, ויטרז'ים לתליה על חלונות, חולצות טריקו).
אלבומי תמונות ומסגרות לתמונות.
בעבר גם קנינו שם מכונת כביסה ומייבש, אך הם כבר התפגרו להם מכבר הימים, אך לא לפני שניצלנו אותם היטב.
פיצ'יפקס, המון פיצ'קס. עבורי, עבור הפתעות לכאוס, עבור מתנות שצריך לתת בהתרעה קצרה. קניתי שם גם אגרטל בשישים סנט, שמאוחר יותר התברר ששווה כמה מאות פאנדים (בדקתי באתר בריטי).

החנות הזאת מקבלת תרומות. המון תרומות, ככה שיש שם כמעט

הכל. מה שאסור לנו למכור זה מכשירי חשמל (מדיניות של החנות שמגיע מגבוה) סכינים/מספריים וכד'.

רהיטים גדולים שלא ניתן להציג בחנות אנחנו מצלמים ושמים בחלון הראווה, אבל אין הרב כאלה, כנראה בגלל שאנשים יודעים שזה בעייתי ולא מביאים או מבקשים את עזרת אירגון אחר שלוקח מהבית, משפץ ומוכר.

גם אצלי יש המון מחנויות יד שניה.

Mottek

New member
אני מאוד אוהבת חנויות יד שניה

אני קונה שם בעיקר בגדים לילדים ולפעמים גם צעצועים. בתחילת הקיץ קניתי לגדול מלתחה שלמה ב$100 (בערך 15 פריטים). לא שווה?
אני בטח כבר אחזור על דברים שאחרים אמרו, אבל....
* אני אוהבת שהכל מסודר לפי גודל ולא לפי צבע ושכל המכנסיים יהיו ביחד, חצאיות בנפרד, חולצות, מעילים וכדומה.
* שהספרים מסודרים פחות או יותר לפי נושאים ואם אפשר גילאים. זאת אומרת שספרי הבישול לא יהיו ביחד עם ספרי הריון ולידה, וספרים גדולים לילדים שכבר קוראים לבד לא יהיו ביחד עם ספרי תינוקות. אני יודעת שזה קשה לשמור על הסדר כי אנשים תמיד סתם מחזירים למקום, אבל זה מקל עלי שהערמות פחות או יותר מסודרות וחוסך המון זמן.
* צעצועים - שיהיה מסודר, נגיש ופשוט ולא סתם זרוקים בערמות.
* נעלים אני כמעט ולא קונה ביד שניה, אבל מגפיים שישמשו לעונה אחת ושכמעט ולא נועלים אותם למעט בשלג, כן.
* ריהוט - מרוב ביקוש לרהיטים החנות אצלנו התפצלה לכמה חנויות. אחת מוכרת בגדים וצעצועים, השניה מוכרת מוצרי בית, והשלישית ריהוט.
* הדבר הכי אהוב עלי בחנות שלי, זה שיש פינת משחק לילדים בנויה בתוך החנות, מין כוך כזה פתוח. יש שם כמה פאזלים, אבל יותר חשוב מזה, יש שם טלוויזיה והם שמים שם סרטים. בדרך כלל אני ממש לא מתלהבת מטלוויזיה וסרטים, אבל אפשר להשאיר את הילדים שם לכמה דקות ולעשות קניות לבד בלי שהילדים ירוצו בין הרגליים ויורידו בגדים מהקולבים. ואפשר כמעט לראות אותם מכל מקום בחנות. . והילדים גם נורא אוהבים ללכת לחנות של הטלוויזיה (ככה הם קוראים לחנות יד שניה). כמובן הזהרתי אותם מראש שכשאני אומרת שצריך לעזוב, עוזברים ישר ובלי בכי. בהתחלה היה קצת קשה להם לעזוב סרט באמצע, אבל עכשיו אין בעיה.
* המוכרות אצלנו גם מאוד נחמדות. אני מגיעה שם כל-כך הרבה שהן כבר מכירות את השם שלי ואת הילדים. זה תמיד נחמד לבוא למקום כזה.
* תאי מדידה, שיהיו גדולים ומרווחים (כאלו שאפשר גם להיכנס לפחות ביחד עם ילד, אם יש מקום אז גם עם עגלה) ועם מראות ומוארים והמון קולבים שאפשר לתלות בגדים שרוצים למדווד/לא רוצים, ספסל שאפשר לשבת עליו (או לפחות כיסא) ומקום לתלות את התיק. הרבה דרישות יש לי....
המון בהצלחה לך!

נגעת בנקודות חשובות.

פינת הילדים זמינה לילדים לשחק.
ככה זה בחנות שלנו. יש כמובן משחקים שלא מתאים שהם ישחקו ואז הם על המדפים הגבוהים, אבל תמיד יש צעצועים על הריצפה ובתוך קופסא לילדים לשחק. הילדים נכנסים לחנות וישר רצים לפינת המשחקים ויש שקט להורים לעבור על הדברים האחרים בכיף.

הספרים מסודרים לפני נושאים וספרי קריאה לפי א'ב'.
ספרי הילדים כולם ביחד, ורשמתי לעצמי לסדר לפי ספרים לילדים גדולים ולקטנים. יש שם שני מדפים ואין בעיה. כן, כולם כל הזמן מבלגנים הכל, אבל זה התפקיד של המתנדבים, לסדר
צריך רק למצוא את המתנדב שזה הכיף שלו
ובזה אני טובה.

smaak

New member
מאוד מחבבת יד שניה

תחביב שרכשתי כאן, בארץ לא קניתי שום דבר מיד שניה.

אני אוהבת בחנויות יד שניה את העובדה שכל הזמן יש דברים חדשים. לא כמו שהולכים לחנות ויודעים פחות או יותר מה נמכר שם. בחנויות היד השניה תמיד יש דברים מעניינים ומתחלפים. כל מיני רהיטים של עשרות שנים עם היסטוריה, חפצים מעוצבים, ספרים וכו׳.

אין משהו שאני ממש לא אוהבת בחנויות יד שניה, מלבד העובדה שלפעמים התמחור שלהם מוזר. לפעמים הם יתמחרו מוצר במחיר מאוד נמוך, ואחרי שבוע מוצר זהה או דומה יתומחר במחיר גבוה בהרבה.

לגבי עצות,
אני לא יודעת איך זה בדיוק הולך אצליכם, אבל כאן, בגלל שכל מיני סוחרים (כאלה שעומדים בשווקים) גילו את החנויות האלה וקונים מהן במאסות, המחירים עלו מאוד. הרעיון המקורי של רשת החנויות הספציפית שאני מבקרת בה,
היה לאפשר לאנשים שאין להם כסף למצוא חפצים וביגוד במחירים נמוכים ובמצב טוב.
מה שקורה זה שהמחירים עלו מאוד בשנתיים האחרונות, בכדי להדוף קצת את הסוחרים האלה (אי אפשר לדעת הרי מי סוחר ומי לא),
ומי שמשלם את המחיר אלה לקוחות רגילים שסתם בא להם לקנות משהו במחיר זול.

תודה,

כמו שכתבתי, המחירים אצלנו מאוד זולים, בעיקר בגלל השוק הקטן, וחנות נוספת שאוספת כספים לאירגונים שונים כל שבוע, כך שהם חייבים למכור מהר באותו שבוע, כי אנשים תורמים דברים לאותו אירגון

יש אצלנו סוחרת אחת שעוברת בין החנויות יד שניה וקונה בשביל החנות שלה. לי זה לא מפריע. אם היא משלמת לנו את המחיר שאנחנו מבקשים, שיבושם לה. אני שמחה עם כל לקוח שמשאיר כסף בקופה, אפילו אם הם עושים אלינו כסף

ההבדלים בתמחור יכולים לנבוא ממתמחרים שונים (במידה וזאת חנות שיש בה יותר מאדם אחד שמתמחר) כל אחד חושבת אחרת, ויש הרבה דברים שמאוד קשה לתמחר

שנה טובה לך ושוב תודה

למעלה