חנות יד שניה למה?
רוב העונים כתבו לך על ביגוד, אך חנות יד שניה יכולה להיות לכל דבר שהוא יד שניה, לכן נשאלת השאלה - מה יש באותה חנות יד שניה עליה את מדברת?
ברחבי פלנדריה קיימת רשת חנויות המחזור. רעיון החנות זהה בכל פלנדריה, אך המוצרים תלויים במה שאנשים מביאים, וזה משתנה מאזור לאזור. ברשת בחנויות יש צוות שלם של עובדי תמיכה, כדי שמוצרים פגומים לא יגיעו לחנות, אלא ילכו מייד לאגף המתאים במיחזור הזבל. מכיוון שהרעיון הוא מחזור, אז לפעמים יגיעו גם דברים שעברו שיפוץ ועיצוב מחדש. אפשר למצוא שם כל דבר העולה על הדעת, שמישהו השתמש בו אי פעם, ומישהו אחר יכול להשתמש בו שוב. כמו:
רוב ספריה של כאוס הגיעו מחנות המחזור.
חלק גדול מבגדי הגיעו מחנות המחזור.
מספר פרטי ריהוט הגיעו אלינו מחנות המחזור.
רציתי לקנות אופניים בחנות המחזור, אך לא מצאתי כאלו עם מעצורי רגל בזמן המתאים לי, אז ויתרתי, אבל יש שם אופניים ממש מוצלחים.
כל זוגות העגילים שלי בשנתיים האחרונות הגיעו מחנות המחזור, וגם חלק מהמחרוזות.
בביתי תלויות עשרות תמונות, ורובן הגיעו מחנות המחזור.
תוספות לאוסף החנוכיות שלי נרכשו שם.
צמר לסריגה אני קונה שם.
בתקופה בה לא הייתה חנות מזכרות ללובן, קניתי כל חפץ שאפשר היה לתת כמתנות לאורחים של האוניברסיטה (ציורים, צילומים, ספרים, כוסות בירה מפסטיבלי בירה לאורך השנים, דגמי פסלים מפורסמים בעיר, ויטרז'ים לתליה על חלונות, חולצות טריקו).
אלבומי תמונות ומסגרות לתמונות.
בעבר גם קנינו שם מכונת כביסה ומייבש, אך הם כבר התפגרו להם מכבר הימים, אך לא לפני שניצלנו אותם היטב.
פיצ'יפקס, המון פיצ'קס. עבורי, עבור הפתעות לכאוס, עבור מתנות שצריך לתת בהתרעה קצרה. קניתי שם גם אגרטל בשישים סנט, שמאוחר יותר התברר ששווה כמה מאות פאנדים (בדקתי באתר בריטי).