מחקר של אונ' חיפה:75% מהערבים בעד שירות אזרחי

stkachov

New member
מחקר של אונ' חיפה:75% מהערבים בעד שירות אזרחי

אני רואה בזה http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1201070777893&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull מעודד, שמצביע על כך שערבי ישראל כן רוצים להשתלב בחברה הישראלית. רק חבל שהמנהיגים שלהם ממשיכים להתכחש לכך. מה דעתכם?

TheBigBrother

New member
אני ממעמקי 721

גם חושב ככה.הצד הראשון להפחת גזענות והשתלבות צריך להיות התקרבות לתרומה ברמה המדינית, או איך שלא נקרא לזה

amitk80

New member
אני רואה בזה משהו חיובי אבל..

כמו שאמרתי. אני רואה בזה משהו חיובי ומעודד אבל ישנה עוד כברת דרך ארוכה. אותו ציבור צריך גם להראות נאמנות מינימלי למדינה (אני מדבר על כך שלא יביעו תמיכה בחמאס ותמיכה בפיגועי התאבדות). אני יכול להבין את הדואליות שלהם אבל כל עוד הם חיים בתוך תחומי מדינת ישראל עליהם לגלות נאמנות. אני למשל גרתי בארה"ב ושוודיה ולא הזדהיתי עם ההמנון שלהם אבל אני לא באתי ויצאתי חוצץ נגד המדינה כמו שחלקם עשו ביום הכאפייה. יום טוב

כשגם המדינה

תתחיל לאותת שמדובר באזרחים שווי זכויות וחובות ולא שוהים סוג ד', גם הם יתחילו לעשות צעדים רצינים קראת האינטגרציה (או איך שלא תקרא לזה).

stkachov

New member
מה שנקרא

אינטגרציה בחלקים

FloorFiller

New member
יאללה יאללה...

מצטער. כבר אין לי כוח להגיב בנושאים האלה מעבר למה שרשמתי.

אליהו ד

New member
לא רוצה להישמע גזען(בעצם לא ממש אכפת לי) אבל

יום הפאקינג כאפיה? אתם רואים מה הערבים חוגגים - פאקינג כפיה? זה כמו שאני אחגוג את יום הסוודר או משהו כזה ובטח יש להם היסטוריה מרגשת מאחורי הכאפיה וואטאבר

מה סוודר מה? רק נעליים !!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

יום הנעליים !!! פעם לא היו נעליים והיו הולכים יחפים. בגלל שלא היו נעליים הרגליים היו מלאות בפצעים. בתקופה שלא היו נעליים, הרגליים היו נשרפות בימים החמים, והיו קופאות בימים הממש קרים. היום כבר יש נעליים, אז בואו נחגוג להן יום או יומיים !!!

אליהו ד

New member
גברת 6(שש) תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

בגילי הולכים עם סוודרים אז חוגגים תיום פאקינג סוודר ולגבי הסיפור נעליים שלך אני רק יכול לומר - אווווווווווווקי(כנראה שזה מה שקורה בשנה ג כלכלה משהו בקופסא מוברג החוצה וסיפורי שקר כלשהו תופסים את מקום המציאות)

6? ../images/Emo4.gif

אקונומטריקה דופקת את השכל, הנזק אצלי הוא עוד הפיך. יש אנשים שלעולם כבר לא יחזרו לעצמם ...

אליהו ד

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח עלק כבר לא יחזרו לעצמם חחחחח

גמרת אותי כאן חחחחחחחח זה בדיוק מה שחבר שלי עופר התותח (שגם קיבל מאיות במבואות כי הוא שולתתתתתתתת) אומר שיהיה באקונ' ו6 על שם אירנוש שש סלמתטק

amitk80

New member
מה המתכון לדפוק את השכל?

??? כידוע החלפת שכל בימים אלו זה משהו שהוא מאד קשה ודורש הרבה כסף ורפואה מתקדמת..

אחלה, כן ירבו

אני אישית פגשתי כמה וכמה מבני דודינו שעשו שירות לאומי ואפילו צבאי. מה שכן, כולם היו ערבים נוצרים (לא דרוזים. שם הסיפור שונה לחלוטין). מעניין האם גם בקר הפלג המוסלמי יש מגמה דומה.

בקשר למוסלמים...

יש להורים שלי חבר מוסלמי כבר הרבה שנים., הרבה מאוד, בן אדם מקסים. שלושת הילדים שלו שירתו בצבא. שני הבנים שירתו בקרבי, אחד השתחרר, אחד נמצא ברגעים אלה ממש בעזה, והבת אוטוטו משתחררת (לא בטוחה אם היא עושה צבא או שירות לאומי, אבל בוודאות היא עושה שנתיים). אתם בטח מתארים לעצמכם איזה בעיות ואיזה בדיקות עשו להם עד שהסכימו לגייס מוסלמים לקרבי.

FloorFiller

New member
גם אני מכיר

כמה מוסלמים ששירתו בצבא. מסקנה, מי שרוצה להשתלב - ימצא את הדרך למרות כל המכשולים.

למעלה