מחקר תזונה תזונה עתירת שומן גורמת לסוכרת
ת תומר Member 25/7/18 #4 תגובה תלוי בסוג הפחמימות המדד הגליקמי שלהן והעומס הגליקמי פחמימות זה מקור אנרגיה לגוף אז מה עדיף ללא פחמימות או דל פחמימות אם היה נכון כולם היו בריאים כך
תגובה תלוי בסוג הפחמימות המדד הגליקמי שלהן והעומס הגליקמי פחמימות זה מקור אנרגיה לגוף אז מה עדיף ללא פחמימות או דל פחמימות אם היה נכון כולם היו בריאים כך
S shron17 New member 24/7/18 #3 לתומר זה נכון לכול מי שמגזים באכילת שומנים,אבל,, כמות של מזון במינון הנכון -זה לא מזיק. כלומר לאכול קצת מזון שומני וללא הגזמה,זה בסדר.
לתומר זה נכון לכול מי שמגזים באכילת שומנים,אבל,, כמות של מזון במינון הנכון -זה לא מזיק. כלומר לאכול קצת מזון שומני וללא הגזמה,זה בסדר.
S shron17 New member 2/8/18 #6 שומנים הכי טובים יש באבוקדו ,אבל,, לאחרונה הם ממש במצב גרוע -נקטפים במצב בוסר,ומאוד מהר נרקבים - עוד לפני שמבשילים. לכן,כדאי להמתין לעונת החורף האבוקדו שנמכר במרכולים היה הרבה יותר מוצלח.  
שומנים הכי טובים יש באבוקדו ,אבל,, לאחרונה הם ממש במצב גרוע -נקטפים במצב בוסר,ומאוד מהר נרקבים - עוד לפני שמבשילים. לכן,כדאי להמתין לעונת החורף האבוקדו שנמכר במרכולים היה הרבה יותר מוצלח.