מחקר?

tzds101

New member
מחקר?

זה אולי טכני ושולי אבל יאיר לפיד שטען שערך מחקר מעמיק בשביל לכתוב את הסדרה שגה בשם הנשק שהיה אמור להיות משוגר מן המטוסים הנשק האמור להיות משוגר מהמטוסים(f-15) היה הלפייר הלפייר משגרים ממסוקי קרב אפאצ'י ולא ממטוסים אולי זה שולי אבל אמינות זה דבר חשוב

duduamar

New member
לא חשבתי על זה באמת...

אכן הלפייר זה טילים שנושא האפאצ'י... מעניין איך הוא נפל בזה, זה לא כזה קשה למצוא שם של טיל שהF15 נושא...

מילי17

New member
אני לא חושבת שהוא לא ידע את זה

אולי יש משהו אחר שאנחנו לא יודעים.. כי זה נראה לי מוזר שהוא יפול על דבר כל כך פעוט (?)... לא?

duduamar

New member
אני חושב בדיוק כמוך...

אני אברר אם יש גרסה של ההלפייר שF15 יכול לשאת.

מילי17

New member
../images/Emo45.gif

ידעתי שהטקע של ההתחנפות יגיע מתישהו

vitamin P

New member
אני בטוח שאין לו מושג בזה

בסוגי מטוסים ועוד בנק שהם נושאים לא בושה לא ביג דיל אבל הוא לא חייב לכתוב הכל לבד זאת סדרה שעוסקת בבטחון ורצוי שהוא ידאג למושגים אני לא מדבר על הדבר הספציפי הזה אלא על הכל(-:

מילי17

New member
אחרי כל כך הרבה שמות

תאריכים, מבצעים, מקומות, מתאבדים.. הכול מדויק. דווקא במשהו כל כך טריוואלי הוא יפול? לא נראה לי.. זה לא יאיר .. הוא פרפקציונסט בקטע הזה. אני כמעט בטוחה שיש משהו שאנחנו פשוט לא יודעים.

vitamin P

New member
זאת ממש לא הטעות הראשונה בסדרה

וכנראה שגם לא האחרון אנשים טועים לא נורא אבל חבל שאם החליטו לעשות סדרה כזאת כל מי שחקר בדק וכתב לא התייעץ לפני זה יכול להיות שיש משהו שאנחנו לא יודעים אין לי מושג

מילי17

New member
ברור שזאת לא הטעות הראשונה

אבל אם זה טעות, היא טעות מטומטמת... בכל מקרה אני יבדוק את העניין ויחזור עם המסקנות שלי...

demos

New member
זה עוד סביר

אבל הטעויות הבסיסיות על איך מבצעים היימליך ומה התפקיד של ההארקה זה כבר באמת מעצבן

duduamar

New member
טוף.... ../images/Emo88.gif

מבדיקה שלי, אכן נראה שהלפייר זהו טיל שנורה ממסוקים בלבד.

tzds101

New member
צודקים

חבל שהוא לא משקיע בפרטים זה יוצר אמינות ואגב עשיתי קצת מחקר לגבי סוג הנשק שבו היו צריכים להשתמש(אני די מבין בזה) יש שתי נשקים שבהם אפשר להשתמש למשימה כזאת או פצצה חככמה או טיל כאשר יותר הגיוני להשתמש בטיל(המטרה לא כלכך גדולה רוצם לעשות קמה שפחות נזק) הטיל יהיה מן הסתם AGM-65 Maverick

למעלה