זה אולי טכני ושולי אבל יאיר לפיד שטען שערך מחקר מעמיק בשביל לכתוב את הסדרה שגה בשם הנשק שהיה אמור להיות משוגר מן המטוסים הנשק האמור להיות משוגר מהמטוסים(f-15) היה הלפייר הלפייר משגרים ממסוקי קרב אפאצ'י ולא ממטוסים אולי זה שולי אבל אמינות זה דבר חשוב
בסוגי מטוסים ועוד בנק שהם נושאים לא בושה לא ביג דיל אבל הוא לא חייב לכתוב הכל לבד זאת סדרה שעוסקת בבטחון ורצוי שהוא ידאג למושגים אני לא מדבר על הדבר הספציפי הזה אלא על הכל(-:
תאריכים, מבצעים, מקומות, מתאבדים.. הכול מדויק. דווקא במשהו כל כך טריוואלי הוא יפול? לא נראה לי.. זה לא יאיר .. הוא פרפקציונסט בקטע הזה. אני כמעט בטוחה שיש משהו שאנחנו פשוט לא יודעים.
וכנראה שגם לא האחרון אנשים טועים לא נורא אבל חבל שאם החליטו לעשות סדרה כזאת כל מי שחקר בדק וכתב לא התייעץ לפני זה יכול להיות שיש משהו שאנחנו לא יודעים אין לי מושג
חבל שהוא לא משקיע בפרטים זה יוצר אמינות ואגב עשיתי קצת מחקר לגבי סוג הנשק שבו היו צריכים להשתמש(אני די מבין בזה) יש שתי נשקים שבהם אפשר להשתמש למשימה כזאת או פצצה חככמה או טיל כאשר יותר הגיוני להשתמש בטיל(המטרה לא כלכך גדולה רוצם לעשות קמה שפחות נזק) הטיל יהיה מן הסתם AGM-65 Maverick