מחקתי את שרשור המכונה מYELLO ואני....
חייב להגיד מספר דברים ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים.
חייב להגיד מספר דברים ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים.
- פורום קפה הוא מקום מפגש ידידותי וחברי ומשול לא יותר מאשר "שיחת סלון" או הברברת שלייד שולחן האוכל בארוחת חג. כך גם, יש ליחס את משקל הדברים הנאמכים בו!
- המידע שנמסר בפורום, גם על ידי, הינו מידע שאינו נתמך ע"י שום גורם חיצוני, אף אחד מהכותבים כול אני, אינו מיצג בכתיבתו מעל דפי הפורום, אף אחד מלבד עצמו! לא יבואנים, לא משווקים ולא נותני שירות זה או אחר.
- אין ולא תהיה לגיטימציה להשמיץ אף חברה יבואנית של מכונות קפה!
- אין ולא תהיה לגיטימציה להשמיץ את המשווקים!
- אין ולא תהיה לגיטימציה להשמצת נותן שירותים ובעלי מקצוע המתחום!
- הפורום לא יהפוך לזירת ניגוח! כולם מוזמנים להתדיין בתרבות שיח ראויה! מי שיש לו קובלנה או טענה ורוצה לספר לנו סיפור השתלשלות המקרים מול יבואן/משוק/נותן שירותים, יעשה זאת בתיאור מלא של המקרה!
- מי שמעלה סיפור שכזה, בהכרך שיצפה ממני או כל חבר אחר בפורום להציג באופן היפוטתי גם צד שני או שיצפה כי דובר מטעם הנקבל , יענה על קובלנותיו אם בעצמו, בשמו או על ידי !
- מי שקשה לו עם הקונספט של לקבל תשובות שאינן עולות עם צפיותיו לפוציניו מוציניו קולקטיבי, מוזמן שלא להשתתף ולהעלות דיונים!
- מי שלא עמיד לחום, שלא יכנס למטבח!!!
- השרשור הוסר מאחר שהרגשתי שהפך , די באשמתי , להתנצחות שאינה מוסיפה לי כבוד. הסרתי אותו מתוך שיקול עצמי ומבלי שהופעל עלי לחץ משום גורם למעט המצפון הרועש שלי, איני מפחד מאיומי תביעות דיבה נטולות עילה, מי שחושב שיש לו עילה לתבוע דיבתו נגדי , שינסה את מזלו.