מחקתי בטעות את כונן C עם הווינדוס :((((

לא יודעת איך הצלחתי אבל מחקתי את כונן C. הוא נעלם וגם הגודל של ההארד דיסק התכווץ בהתאם. האם יש אפשרות לשחזר אותו? אולי דרך ה recovery?

תודה :(

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא יודעת איך הצלחתי אבל מחקתי את כונן C. הוא נעלם וגם הגודל של ההארד דיסק התכווץ בהתאם. האם יש אפשרות לשחזר אותו? אולי דרך ה recovery?

תודה :(
גשי בבקשה לניהול דיסקים במחשב המדובר...אם הוא פועל בכלל אם מחקת את מערכת ההפעלה איכשהו ( לא ממש הגיוני ללא פירמוט) צלמי צילום מסך את כל הדיסקים גם אם צריך לגלול ולעשות עוד תמונות..תעלי הנה שנראה מה המצב לאשורו

לפני האסון הספקתי לראות שכונן C נעלם ונשארו כונן D וה RECOVERY. אחרי שכיביתי הוא לא עלה יותר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לפני האסון הספקתי לראות שכונן C נעלם ונשארו כונן D וה RECOVERY. אחרי שכיביתי הוא לא עלה יותר.
הסתבכת לגמרי..אבל איזה מכשיר זה נייד ? תביאי דגם מדוייק...או נייח...אני מניח שגיבוי אימג' אין לך...אז איך שזה נראה צריך התקנה חדשה או עם דיסק און קיי או אם זה נייד מהאפשרות ריקוברי שלו...

לגמרי הסתבכתי....

זה מכשיר נייד. hp pavilion 15. יש לי דווקא קובץ אימג' אבל אני לא יודעת איך להעלות אותו.

איך מעלים מהריקוברי?

רק מבהירה שהתכוונתי למחיצה של ווינדוס. לא שהארד דיסק שלם נעלם. נשארו המחיצות של D והריקוברי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מאד יתכן שכונן C פשוט התפגר או שאולי אחד מהמחברים שלו השתחרר.
יתכן גם, שאיזה ווירוס או "מזיק" פגעו בו וזה עדיין ניתן לטיפול.
כנראה שאת זה תצטרכי לוודא בעזרת טכנאי.

לא הבנת. זה לא דיסק נפרד. התכוונתי למחיצה בדיסק. המחיצה של הווינדוס נעלמה. אולי לא הייתי ברורה. סליחה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא הבנת. זה לא דיסק נפרד. התכוונתי למחיצה בדיסק. המחיצה של הווינדוס נעלמה. אולי לא הייתי ברורה. סליחה.
כמה דיספקים פיזיים יש לך את יודעת? יש אצלך אפשרות גם ל 2 ...אם זה של C התפגר ..אז זה רק לממש אחריות או לרכוש חדש ולהתקין מערכת הפעלה שוב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לגמרי הסתבכתי....

זה מכשיר נייד. hp pavilion 15. יש לי דווקא קובץ אימג' אבל אני לא יודעת איך להעלות אותו.

איך מעלים מהריקוברי?
לגמרי הסתבכתי....

איך מעלים מהריקוברי?
תמתיני עם זה...אני לא בטוח בעצמי ..איך ומה...איך עשית גיבוי אימג' איזה מערכת הפעלה זה? ..תעלי את זה מישהו ידע איך לשחזר אני מניח יש איזה תהליך..
מאד יתכן שכונן C פשוט התפגר או שאולי אחד מהמחברים שלו השתחרר.
יתכן גם, שאיזה ווירוס או "מזיק" פגעו בו וזה עדיין ניתן לטיפול.
כנראה שאת זה תצטרכי לוודא בעזרת טכנאי.
כן בדקתי במכשיר שלה יכולים להיות שני דיסקים HDD וSSD NVME

אין לי את הדיסק התקנה ולא דיסק און קי, וההוראות מתייחסות למצב שהווינדוס פועל. בקיצור נראה לי הלך עלי :(

חשבתי על משהו - אם אפרמט את הדיסק ואתקין מחדש WIN7 (אין לי WIN8.1), אני אוכל להעלות את האימג' של ה WIN8.1 שיש לי?

dudi4321

Active member
לא
כי התקנת מערכת אחרת תדרוס את רוב מה שיש על :C
אם תשיגי, לצרוב, מאתר מייקרוסופט, התקנת חלונות 8.1 ולהתקין בהגדרת תיקון, קבצי המערכת ידרסו בחדשים. יש סיכוי סביר שזה יסדר.
לכן צריך להעלות את המחשב עם DOK שמכיל למשל Hiren's CD ואיתו לנסות קודם לראות אם יש משהו ב-C
אם יש להריץ עליו תוכנת תיקון ובתקוה שיעזור.
או לפרק את החיבורים או אפילו את כל הכונן, לחבר למחשב שעובד ולהריץ עליו תוכנת תיקון למשל במאפינים של הכונן או chkdsk שלפעמים הורס יותר מאשר מתקן.
רצוי שמי שמבין כמו טכנאי יעשה את זה!
אי אפשר ללמד בהתכתבות

למעלה