דנה מקפיצנה
New member
לא יודעת איך הצלחתי אבל מחקתי את כונן C. הוא נעלם וגם הגודל של ההארד דיסק התכווץ בהתאם. האם יש אפשרות לשחזר אותו? אולי דרך ה recovery?
תודה
תודה
גשי בבקשה לניהול דיסקים במחשב המדובר...אם הוא פועל בכלל אם מחקת את מערכת ההפעלה איכשהו ( לא ממש הגיוני ללא פירמוט) צלמי צילום מסך את כל הדיסקים גם אם צריך לגלול ולעשות עוד תמונות..תעלי הנה שנראה מה המצב לאשורולא יודעת איך הצלחתי אבל מחקתי את כונן C. הוא נעלם וגם הגודל של ההארד דיסק התכווץ בהתאם. האם יש אפשרות לשחזר אותו? אולי דרך ה recovery?
תודה
הסתבכת לגמרי..אבל איזה מכשיר זה נייד ? תביאי דגם מדוייק...או נייח...אני מניח שגיבוי אימג' אין לך...אז איך שזה נראה צריך התקנה חדשה או עם דיסק און קיי או אם זה נייד מהאפשרות ריקוברי שלו...לפני האסון הספקתי לראות שכונן C נעלם ונשארו כונן D וה RECOVERY. אחרי שכיביתי הוא לא עלה יותר.
מאד יתכן שכונן C פשוט התפגר או שאולי אחד מהמחברים שלו השתחרר.לפני האסון הספקתי לראות שכונן C נעלם ונשארו כונן D וה RECOVERY. אחרי שכיביתי הוא לא עלה יותר.
כמה דיספקים פיזיים יש לך את יודעת? יש אצלך אפשרות גם ל 2 ...אם זה של C התפגר ..אז זה רק לממש אחריות או לרכוש חדש ולהתקין מערכת הפעלה שובלא הבנת. זה לא דיסק נפרד. התכוונתי למחיצה בדיסק. המחיצה של הווינדוס נעלמה. אולי לא הייתי ברורה. סליחה.
לגמרי הסתבכתי....
זה מכשיר נייד. hp pavilion 15. יש לי דווקא קובץ אימג' אבל אני לא יודעת איך להעלות אותו.
איך מעלים מהריקוברי?
תמתיני עם זה...אני לא בטוח בעצמי ..איך ומה...איך עשית גיבוי אימג' איזה מערכת הפעלה זה? ..תעלי את זה מישהו ידע איך לשחזר אני מניח יש איזה תהליך..לגמרי הסתבכתי....
זה מכשיר נייד. hp pavilion 15. יש לי דווקא קובץ אימג' אבל אני לא יודעת איך להעלות אותו.
איך מעלים מהריקוברי?
כן בדקתי במכשיר שלה יכולים להיות שני דיסקים HDD וSSD NVMEמאד יתכן שכונן C פשוט התפגר או שאולי אחד מהמחברים שלו השתחרר.
יתכן גם, שאיזה ווירוס או "מזיק" פגעו בו וזה עדיין ניתן לטיפול.
כנראה שאת זה תצטרכי לוודא בעזרת טכנאי.
נסי את זה יש שחזור מדיסק או דיסק און קיי וכדומהיש דיסק אחד. זה אימג' של WIN8.1
בעיקרון כן ...על עוד יש לך את האימג' בצד אפשריחשבתי על משהו - אם אפרמט את הדיסק ואתקין מחדש WIN7 (אין לי WIN8.1), אני אוכל להעלות את האימג' של ה WIN8.1 שיש לי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.