מחקת את כל השירשור בגלל מה שהוא אמר

yanivtr

New member
מחקת את כל השירשור בגלל מה שהוא אמר

חבל שמחקת, דווקא היה שירשור מעניין למרות שאני מבין, מי שזה לא היה הגזים יותר מדיי!!

yanivtr

New member
אופפפפפפפפפפפפפס ../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

חשבתי שמחקת את ההודעה כמקודם לא ראיתי אותה... סליחה!!

Lady Wood

New member
ואני מנצלת את ההודעה..

להגיד שאני רותחת על ההורים שלי
כחולת MTV מושבעת כמובן שישר התחננתי לאימא שלי שתזמין לי את חבילת המוזיקה בכבלים שכוללת את היטס, 2 ובייס. אימא הזמינה, והכל היה טוב ויפה עד ש..אבא התערב. יום אחד הוא נוחת על הספא ומחליט דווקא לראות אמ.טי.וי..ולצערי יצא לו לראות את הקליפ של כרסטינה, dirty. ואתם כמובן יודעים מה קרה אחר כך, אחרי היום הורים.. "אני חושב שיש לאמה בעיה בגלל האמ.טי.וי..כל היום היא מול הקליפים האלה." (וזה ל-א נכון
) "וגם יצא לי לראות קליפ אחד מאוד מאוד מזוויע." וככה המשיך הוויכוח, עד שהחליטו לנתק לי את חבילת המוזיקה, עד שאני לא יוציא פעמיים 100 במתמטיקה

yanivtr

New member
הכל בגלל כריסטינה../images/Emo6.gif

ואני גם מנצל את ההודעה להגיב על הקליפ של כריסטינה!!! מה זה הדבר הזה, עושה את עצמה עכשיו אני ילדה רעה... שתפסיק עם הדוואינים האלו, גם כן חושבת את עצמה... ומה זה הקליפ הזה, נראית כמו ז***( סליחה על המילה, לא היה לי מילה אחרת לתאר אותה) ממש מתלהבת, חושבת את עצמה.... תאמת שתמיד לא כל כך אהבתי אותה!! מתלהבת מפגרת!!! ומה זה התמונה הזאת על השער של העיתון רולינג סטון, זה עוד יותר מוכיח על כמה היא דפוקה, וכמה רואים שמשעמם לה... היא עושה את זה אך ורק בשביל הדוואינים... פתאום היא החליטה שהיא רוצה להיות פרחה... נו באמת יש לי כל כך הרבה להגיד, אבל אני מרחם עליה...

למעלה