מחרוזת צבים בעקבות גל והגורל.

tesnake

New member
מחרוזת צבים בעקבות גל והגורל.

קודם לשאלה של גאיצ'וק בדבר גודלן של ביצי הצב הסודאני geocholon sulcata . ב11.02.05 ביום גשום וקריר הטילה אחת הסודניות 24 ביצים בתוך בור שחפרה. להלן התמונות: פה היא עדיין חופרת, זה התחיל לפנות בוקר ונמשך עד הצהריים, יש להם זמן החבר'ה האלה..

tesnake

New member
וחופרת...

לפעמים הן היו מטילות בשנים שלושה מקומות, כל אחת מהן... בעומק של 40 , 50 ס"מ.

tesnake

New member
הטלה..

ההטלה היתה בסביבות הערב. כאמור הביצים היו מעט יותר גדולות מכדור פינג פונג או גולף. מצטער על מעט התמונות, רוב התמונות הלכו לי בפירמוט לא מוצלח של המחשב וחלקן לא דיגיטאליות באלבום. כל הסרטים של הטלות , בקיעות של כל סוגי הצבים , עלו באש.

tesnake

New member
צעיר.

סה"כ בקעו 20 צעירים ב22.05.05 אספתי את כל הביצים לאינקובטור. אולי זה הצב שלך חגית
. תודה גם ליובל על הטיפ של הצייר.

../images/Emo140.gifאו סוף סוף נוכל לספר לצבה את

סיפור המשפחה שלה
הדפסתי את התמונות הנהדרות! תודה רבה רבה !! (כל המשפחה מסביב למחשב עכשיו בהתרגשות... חחח)

tesnake

New member
לזה יותר קשור הגורל.

ביום שבת שעבר. באשכול, המשפחה עשו על האש. אני עשיתי מארב בסבך של קנים ,לצבי ביצה שעלו להשתזף על גזע עץ במרכז הנחל. אחרי שעה וחצי של התנמנמות בסבך, הקטנצ'יק הזה כמעט עלה עלי להשתזף..

tesnake

New member
../images/Emo77.gifזה הובטח להדר../images/Emo13.gif

אני לא אוהב לצלם זוחלים על הידיים אבל התמונה הזו פשוט חממממממודה. מיותר לציין שהצב הוחזר למים מיד אחרי הצילום.

omer356

New member
יופי של תמונות איתי

אפשר לדעת היכן הוטלו הביצים?

omer356

New member
כן,אני יודע

יצא לי לא מעט פעמים לבקר שם... אחלה תמונות... לאן הלכו הצבים האלו? נמכרו למי שרצה? הלכו לגני חיות? נשארו אצלם ונשרפו אח"כ?

tesnake

New member
אתה ביקרת שם שהייתי?

לשאלות שלך: קודם תודה
. כשהייתי שם לא נתתי, עד כמה שיכולתי להשפיע על הבוס.. שיוציאו משם צבים לאף אחד( חוץ מלכמה חברי פורום רציניים). אחרי שהלכתי אז "כן" לכל השאלות שלך. למרות שהצבים בחוץ שרדו.

omer356

New member
ביקרתי פעמיים בזמן שהיית שם...

יצא לנו לדבר במשך שעה(אני זוכר את זה טוב כי אח"כ חזרתי לאוטו שבו אמא היתה אדומה מכעס
) ובאחת הפעמים אפילו זכיתי להיכנס לחדר האחורי שם... עם הבייבי'ס של תימניות.כמו שאמרתי.. זה היה מלפני שנה-שנתיים

tesnake

New member
כן, כן, אני חושב שאני זוכר.

אני סיפרתי לך על הפורום הזה לא?

tesnake

New member
ונצל"w קטן...

הזריזה מהנצל"ש הקודם במלוא הדרה. שבוע טוב לכולם.

tesnake

New member
עם השביתה תמשיך,אז אעשה

שרשור נורמלי לזכר המקום שנשרף. וכן, יהיו שם הרבה כאלה ללא רגלים

למעלה