מחרימים את רבין

SAtAnic Soul

New member
מחרימים את רבין

בתאריך ל´ בתשרי תשס"ב, נרצח שר וח"כ בישראל, רחבעם זאבי. לא רבים ידעו את אהבת המוות שלו לארץ ישראל ולעם היהודי. לא רבים ידעו את הערצתו לשפה העברית. לא רבים ידעו את הבנתו הפנומנלית בצומח ובחי בארץ. בכל שעל בארץ גנדי שלנו דרך. אוהב ארץ ישראל אמיתי, פטריוט, אלוף במילואים. אתמול, ל´ בתשרי תשס"ג, שנה אחרי, והעם שכח. "פאשיסט" "גזען" ושאר כינויי גנאי הושמעו, דווקא ביום השנה להרצחו. השנה, ב-17.10, יחול יום השנה לרצח רבין. בד בבד, זהו יום השנה הלועזי לרצח גנדי. צירוף מקרים. השנה מחרימים את רבין, כאות מחאה על התעלמותה הבוטה של מערכת החינוך מהאיש היקר הזה, רחבעם עמיקם זאבי הי"ד. נראה לשמאל שאת גנדי הוא לא ישכיח. העם זוכר את גיבוריו, הארץ זוכרת את טובי בניה. יהי זכרו ברוך.

SmartKid

New member
כל הכבוד !!!

בן אדם ! אני מכבד אותך ! סופסוף למישהו יש אומץ להגיד את הדברים! ואמנם אני נגד "שמחה" ביום של רצח של כל אחד.. אך חבל מאוד שלא הקדישו זמן כלל, לדבר על רחבעם זאבי ז"ל, כפי שהקדישו לרבין.

Dante Alighieri

New member
המממ... אתם עדיין כאן?

גם אחרי כמה ימי חופש מהפורום הזה, אני מוצא עצמי שוב חוזר לכאן... מסתבר שיש למקום הזה משהו האא? בכל מקרה, רק רציתי להביע את הצחוק הגדול שעלה בי כשקראתי על בדיחת הלאה קובלסקי... אני זוכר שהיא הייתה המורה שלי לפני הרבה שנים... זה היה משעשע למדי... ובקשר לרבין וגנדי... יש סיבה כלשהי לעניין הקדשת הזמן לרבין, הוא נרצח ע"י יהודי, ישראלי בן הארץ ואילו גנדי הוא קורבן מלחמה, מת בפעולות הטרור. יש, מן הסתם, הבדל מהותי בין שני הדברים ובצדק... שלא תבינו אותי לא נכון... אני בהחלט חושב שדרכו של גנדי צודקת ושצריך להקדיש לו זמן רב הרבה יותר מלמדינאי מטומטם שהביא לאוייב נשק אבל אני בהחלט מבין למה מקדישים לרבין זמן ולגנדי לא...

Dante Alighieri

New member
המממ... אתם עדיין כאן?

גם אחרי כמה ימי חופש מהפורום הזה, אני מוצא עצמי שוב חוזר לכאן... מסתבר שיש למקום הזה משהו האא? בכל מקרה, רק רציתי להביע את הצחוק הגדול שעלה בי כשקראתי על בדיחת הלאה קובלסקי... אני זוכר שהיא הייתה המורה שלי לפני הרבה שנים... זה היה משעשע למדי... ובקשר לרבין וגנדי... יש סיבה כלשהי לעניין הקדשת הזמן לרבין, הוא נרצח ע"י יהודי, ישראלי בן הארץ ואילו גנדי הוא קורבן מלחמה, מת בפעולות הטרור. יש, מן הסתם, הבדל מהותי בין שני הדברים ובצדק... שלא תבינו אותי לא נכון... אני בהחלט חושב שדרכו של גנדי צודקת ושצריך להקדיש לו זמן רב הרבה יותר מלמדינאי מטומטם שהביא לאוייב נשק אבל אני בהחלט מבין למה מקדישים לרבין זמן ולגנדי לא...

הממממ

באמת... זה ששכחו בצורה באמת מכעיסה לא אומר שאנחנו צריכים להכפיש את זכרו של עוד אחד מטובי בניה של ישראל שהקדיש את עמו למדינה, לא שאני מסכים עם דרכו, אבל באמת עמד מאחורי עקרון ושאף אך ורק למה שכולנו מקווים, שלום. חוצמזה את גנדי רצח האוייב ואת רבין רצח אחד משלנו, לכן אולי כדאי שנשאף לפיוס ונראה בגרות ולא ילדותיות, אחרת האוייב משיג את מטרותיו בערעור יסודות המדינה הזאתת. בא לא נהיה קיצוניים וניתן להגיון לנצח

אני לא יודעת......

אם להסכים איתך כי רבין היה איש חשוב יותר חשוב מגנדי אבל אולי אתה צודק כי גם גנדי היה חשוב למדינת ישראל........ אני לא יודעת...........

SmartKid

New member
את כלומדת ערבית..

צריכה לדעת שהשפה היחידה שערבים, ובכלל טרוריסטים מבינים היא כוח ! כוח ברברי ולא מרוסן !

אני יודעת את זה!!!!!!!!!!

ואני שונאת את הערבים והם לא בני אדם ולא ברברים אין מילה לערבים,הם לא בני אנוש!!!!!!!! אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שרבין היה ראש ממשלה שנרצח ע´´י יהודי!!!!! וגנדי היה שר שנרצח ע´י ערבי........................

SmartKid

New member
אז מה ?

בגלל שרצח אותו יהודי צריך להגדיש לו יותר זמן? מה הקשר?

SmartKid

New member
בקיצור..

מולדת בבחירות הקרובות... אווופס..
שכחתי ילדודס...אין לכם עדיין זכות בחירה...

nahari potter

New member
טרנספר

רק טרנספר יביא שלום למרות שזה לא אפשרי אז צריך לוותר על זה

LittleBigGirl

New member
כשמוותרים לא משיגים כלום...

מי שמוותר מראה לאויב שהוא נכנע. אם נוותר על טרנספר בסוף נוותר על ירושליים ובסוף נוותר גם על כל השטחים.... בשנים האחרונות נוכחנו לדעת שאין לנו ממש עם מי לדבר, כשאפילו הילדים שלהם מגיל ינקות מחונכים לשנאת הישראלים. לכן, אין ברירה, או להעביר אותם מפה, או לצאת נגדם למלחמה ופשוט להראות להם מאיפה משתין הדג... ליטל ביג

jakecarter

New member
זה לא שמתעלמים..

פשוט רבין נרצח ע"י מתנקש יהודי, דם בדמו. לארץ ישראל יש והיו המון לוחמים, מאמינים ותומכים, אם נצטרך להביא לכולם טקס אז למי יהיה זמן ללמוד לבגרות?

למעלה