מחרמומולדת!!!!!11

Lust chan

New member
מחרמומולדת!!!!!11../images/Emo135.gif

*אהמ* אממ, ובכן ^^~ עוד חצי שעה בערך זה מגיע XD אומשו.. אבל.. אני לא אשאר ערה עד אז ם.ם וזה לא משנה עכשיו שאני בקושי מגיבה בפורום ושעוד לא באמת הצטרפתי רשמית (אני רק בפרק 43 T-T בעע) אממ, ובכן.. עוד חצישעה, ה4/5, יש לטלצ'אן, הלוא הוא SaijinKun יומולדת!!!!!!!11111111
טלללללללצ'אן~!!!!!1111 דבראשון, המוןהמוןהמון מזלטוב ^__^-~! המוןהמון אושר,עושר, הצלחה, בריאות, כיף, בלה בלה בלה בלה כאלה שכלמיני אנשים מאחלים, וכו'~! ^^ עד 307830783703 והמוןהמון ביקי ורנג'י ( ביאקורנ *-*), צ'יבים, שונן איי ושתישאר צ'יבי (לא אתה לא מתווכח עכשיו) בישי אוקא וסגיד כמו שאתה!!!!1111111 וברכה נורמלית + הציור אני כבר ארשום מחר כשאני אתאפס על עצמי X3
אוהבת מאודמאוד!! הסאמא שלך ^^-

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח.../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

טוב נו אני מניחה שאני מאולצת להגיב

לשירשור הזה.,.. (שלא תבין לא נכון >< הבטחתי לאתי קליפ ליום ההולדת שלה ואני מחפשת את הדמות האהובה עלייה וזה~). אזאז... מומולדת שמח... ו..ו... סליחה שלא הייתי יכולה ללכת היום לבית ספר להגיד לך את זה אבל הבטן פשוט לא נותת @.@.טוב...אה... אתה יודע שאני ממש גרועה בברכות נכון?@.@ אזאז...תחוס עליי (לא שאני צריכה את הרחמים שלך XP). ש...ש... שיהיו לך הרבה מנגות @.@ ושיהיה לך הרבה כסף...ו..ו...שתזכור כשאתה מקבל את כל זה תן לי חצי כי אני ייחלתי לך את זה XP מומולדת שמח D: וזה ~.~

לבנדר א

New member
טלצ'אן!1 3> ^O^ ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!!11 ^O^ שיהיה הרבה הרבה מזלטוב, תמשיך לצייר ולהשתפר ולהיות כזה צ'יבי קאוואי. ^.^ שאנימות ירדו לך מהר ולא יתקעו או יעלמו או שיתברר שהם בעצם קליפ של איזו להקה מזרחית נידחת מארצות השממה, תיגמל מביאקורנ כי זה פוי, תקרא הרבה הארי פוטר כי זה קלאסיקה [כןכן, איילת יקירתכם היא חננה. <.<] ושתצלח בכל מעשה ידיך וכו' וכו'. ^_^ אוהבת אותך המון. 3>

Mrs Puff

New member
טלללצא'ןן!!!!!!!!!!1111 ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

מזל טוב לך! עד 438729030765439!! אושר, עושר, בריאות, שמחה, המון ביקי, והמון בליץ'!! שתשאר צ'יבי סגיד ונחמד ומאגניב כמו שאתה עכשיו!! (כן אתה כן) ותמשיך לצייר יפה! יום הולדת שמח ^^ ואני יודעת שאני לא מקורית, אבלאבל.. רותמ חסרת רעיונות מקוריים כרגע.. X____X אתה סולח לי, נכון? באהבה ענקית
רותמ ^^

Sakai Shana

New member
מזלטוב כפרעעעעעעעעעעע333333>!!!1111

פי, אתה בן12. לטלצ'אן יש בתמצווה! D: המון מזלטוב ויומולדת שמח. רק אושר. אוה ואנימות. ובריאות. וחייםארוכים. ונמ. D: 3> אוהבתותך חמודיייייייי! *חיבוקע*

cRitiCaL KitTy

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אם היית עונה גם לפלאפון שלך אז היית מקבל ברכה קודם:p אבל לא נורא נו... אמממ אמממ כן נו.. ניסיתי... חרא ברכות וזה^^"... מזל טוב!^_^

BlackEyedSpirit

New member
טלללל 3>>>>>

צ'יבי שלי, אהובי, סגידשלי, מה אפשר לומר ? שיהיה לך את היומולדת הכיהכיהכיהכי שמח בעולמ, תזכור שתמיד, לא משנה מה קורה, תמיד יש Happy End ^^, ותמיד יהיה בסדר, ותמידתמיד הכל מסתדר ^.^ ותזכור תמיד שאני כאן בשבילך ואוהבת אותך מאודמאודמאוד 3> אוקיי.. מאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאוד ^_^ אחרי הכל, תמיד ישנו החדר הקטן והחשוך ~ [מקווה שאתה זוכר XD] פאק, אתה כלכך חסר לי עכשיו ;; נע, תחזור כבר ;; אוהבתותך מאודמאוד 3>,
, ברצ'אן ~

למעלה