מחרמחרמחר <!!!> . מתרגשות?

LosingMyself

New member
מחרמחרמחר <!!!> . מתרגשות?

למי שלא יודעת, מחר מק הולכים לנגן את הסינגל החדש שלהם. בפעם הראשנה. לפי מה שאני הבנתי, everybody knows בכלל לא בטוח שזה הגירסה האמיתית, מה שאומר שהדבר האחרון ששמענו מהם היה THNL [
]. מה דעתכן? איזה סגנון אתן חושבות שזה או הייתן רוצות שזה יהיה? על מה נראה לכם שהשיר יידבר? מחשבות וכאלה- לפה!

sweet shir

New member
ממממ D:

לדעתי זה יהיה סגנון רוק-פופ כזה... סגנון סימפל פלאן, סאם 41 וכדומה. והוא ככל הנראה ידבר על התסכול מהחברת תקליטים שחסמה את החופש היצירתי שלהם. ^_^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לדעתי...

המילים יהיו בסגנון של אבריבאדי נואוס, כאילו על זה שהם התבגרו וכאלה. המוזיקה תהיה שונה... פחות פופ, יותר פאנק ורוק
בקיצור, נראלי שזה יהיה טוב מאוד D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהתרגשות אעעא

ממ אני מקווה שהוא יהיה בסגנון של אבריבאדי נואוס, כי זה ממש מתאים להם וכלכך אהבתי את השיר הזה סומכת עליהם שהסגנון החדש באמת יבטא את מה שהם <:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif The Heart Never Lies (קיצור)

וזה לא השיר האחרון ששמענו מהם... היה גם את איגנורנס דונט ווייק מי אפ ודה וואי יו מייק מי פיל

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifThe Heart Never Lies

יואווו אני כבר חייבת לשמוע את זהXD נראה לי שזה יהיה בערך אותו דבר כמו האווריבאדי נואוס הראשון כאילו נו זה שהיה ביוטיובXD קיצור.. שיגיע כבר מחר $#.

just orr

New member
אעאעאע רק שאני לא אשכח XD

אין לי שמץ של מושג איך זה יהיה. מה שכן, לא נראה לי שזה יהיה בלדה שקטה או משו
אני רק יכולה לקוות שאני אוהב את זה ^__^ (סוף סוף הם מוציאים משהו שהם באמת בטוחים איתו. שזה בא מהם ישירות, ולא דרך מנהלים ואובר-עריכות.. אני כ"כ שמחה בשבילם על זה חח)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif קצת קשה לחשוב על זה כשיש לך טקס

סיום על הראש [הייתי היום בבצפר ~יום שבת~ מ-15:00 עד 00:30
]. אבל לא, לא שכחתי. כמובן שאני מתרגשת, סופסוף לשמוע מהם קצת משהו חדש, עבר די הרבה זמן מאז הפעם האחרונה. אני מניחה ש-OFTR [One for the Radio] ידבר כמו שכמה בנות פה כבר אמרו על חייהם החדשים בלי חברת התקליטים מאחוריהם ואולי סתם משהו קופצני וחביב. אבל לפי שם השיר אני לא חושבת שזה יהיה רוקסיטי ובועט במיוחד. העיקר שיצליח ויהיה שווה. *מחר טקסיום DDDD:*

למעלה