מחררררררררררררררררר!!!!!!

טל עדתו

New member
מחררררררררררררררררר!!!!!! ../images/Emo13.gif

מחר הם חוזרים!!! גיבוש טייס 149!!!!!!!! יוווווו אם עד עכשיו לא קיבלתי מניראל (the fighter) טלפון סימן שהוא לא פרש מהגיבוש
. מחר עם השיחת טלפון שתהיה בבוקר או צהריים אני אדע עם לשמוח איתו עד השמיים... או לתמוך בו ולשמח אותו קצת כי התשובה תהיי שלילית. ניראל - אני פההההה מחזיקה אצבעות בישבילך הכי בעולם!!! מקווה שהשיחת "רעל" שהיתה לנו במוצ"ש עזרה לך להעביר את הגיבוש בצורה הכי טובה שאתה יכול...ואתה יכול! כבר אמרתי לך את זה!
אז מחר שתחזור הביתה מת מעייפות תקרא את ההודעה הזאת. אני מחכה לשיחה הגורלית ממך מחר! ולכל אלה שמחר שיחזרו מגיבוש טייס 149 - אני מאודדד מקווה שנתתם את כל כולכם...לאלה שמחר יגלו שהם עברו - שיהיה המון בהצלחה בקורס טיס בינואר... ולכל אלה שלא מחר יגלו שהם לא עברו - אני יודעת שחלק מכם ירגישו שזה סוף העולם! כי טייס היה החלום שלהם...אבל אל תדאגו...אתם תתעודדו...ובטח תעשו גיבושים ליחידות מובחרות אחרות...בכל דרך שתבחרו שיהיה לכם המוןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחההההה!
טל.

liorz1984

New member
אני מצטרף אליה

באמת בהצלחה לכווווללללם. מקווה שבעוד שנה בערך אני יהיה איפה שהם היום.. יאללה גיבוש 151!!! ליאור שקיבל זימון ראשוני למבדקים לקורס טיס

למעלה