מחררררררררר

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מחררררררררר

אני שבה ללימודים, תמו ימי החופש. רגשות מעורבים של התרגשות וחשש גואים בי. התרגשות של משהו חדש, של לפגוש את כל החברים והמרצים המוכרים וחשש מהבלתי נודע, ומלחץ הציונים האיום שלי. מקווה שיהיה נחמד
מאוד,שירי

ל3

New member
תודה ריטוש- אוהבת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ilush

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!

שירי יקירתי, מבינה אותך מאוד ומזדהה עם כל הרגשות המעורבים.... קצת מקנאה בך וקצת לא.... ולעצם העניין- זוהי כרגע המשימה, הגיעה השעה (פחות או יותר...) ומהכרותי הקצרה איתך ברור לי שהיא תתבצע על הדרך הטובה ביותר! אז שיהיה לך בכיף, תיהני ותתרגשי ותחווי הכל מהכל !!!! זאת השנה האחרונה, לא? אם כן, הרי שיש לה את הייחוד שלה- הספירה לאחור... אבל די, מה אני מקשקשת על הסוף- השנה רק מתחילה ! אז שוב- בהצלחה ובהנאה. שיהיה לך לילה טוב, תנוחי טוב לקראת מחר (מזיזים את השעון במיוחד בשבילך..) ותחזרי אלינו עם חוויות ! חיבוקים וחיזוקים ונישוקים לדרך, אילנית.

ל3

New member
תודה אילניתוש´

אך לצערי זה לא השנה האחרונה. יחד עם השנה הזו נשארו לי שנתיים ( חצי דרך). בכול אופן, עכשיו אני יוצאת ואני אספר לכם איך היה היום מאוחר בערב יום נפלא
,שירי

gaia20

New member
סליחה לכולם על ההזנחה....

מבטיחה להכנס יותר בימים הבאים... שירי מקסימה, שיהיה לך בהצלחה, אני יודעת שאת בחורה חכמה ואת תצליחי, כמו תמיד. אנחנו כאן, רוצים לשמוע הכל... ציונים, חויות לימודים...... אוהבת אותך מתוקה,

ל3

New member
תודה לכולכן

אתן פשוט מקסימות ועושות לי חשק ללכת ללימודים. אני מבטיחה לעדכן
מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד, שירי

למעלה