מחרתיים אני טסה לחו"ל

מחרתיים אני טסה לחו"ל ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

והפרצופים הם שני הקטבים של התחושות שלי..... אני טסה בלי הילדות, הן נשארות עם סבא וסבתא. האבא שלהן ואני צריכים קצת זמן לבד, גם בשביל הנפש ובעיקר בשביל ענייני דיומא (הוא הכין לי דירות לראות, מטפלות לראיין, אני צריכה לאשר את הגן שהוא בחר ליובל, הרבה עבודה יש לי שם...
). לטוס עם הילדות זו לא אופציה, כי באמת יש לי שם לו"ז צפוף וזה יהיה בלתי אפשרי יחד, וכל מה שאני אעשה עכשיו, יקל עלינו כשנעבור. אז מצד אחד בא לי נורא כבר לטוס, לישון לילות שלמים וארוכים, לקום מאוחר, להיות עם האיש המקסים שלי קצת לבד (חשוב מאוד, ומאז שמיכל נולדה זנחנו את ההרגל החכם של "ערב רווקים" לבד פעם בחודש...). מצד שני, זו הפעם הראשונה שאני עוזבת את מיכלי וזו הפעם הראשונה מזה שנתיים שאני עוזבת את יובלי ליותר מלילה אחד.... אני מקווה שיעבור להן קל. האמת שאני דואגת במיוחד למיכל, יובל גדולה ומבינה ולה יהיה בסדר, אבל מיכלי שלי ??????? רק פעם אחת ביליתי לילה בלעדיה, משמונה בערב עד שמונה בבוקר. אני ממש מקווה שיעבור להן קל...

ענבל30

New member
נסיעה טובה... ../images/Emo160.gif

אני מקווה שיהיה להן זמן איכות מהנה מאוד עם סבא וסבתא, שיעבור מהר ובקלות, והן יקפצו עלייך בשימחה אין-קץ כשתחזרי. מיכל כבר לא כל כך קטנה... ושתיהן יהיו בידיים טובות ואוהבות. מאחלת לך נסיעה טובה ומוצלחת, שתספיקי הכל ושהכל יהיה לשביעות רצונך...

שירי ל

New member
קודם כל תיסעו ותהנו! ../images/Emo13.gif

סבא וסבתא בטח יפנקו אותם ויעשו להם חגיגות של כיף חיים! מיכל תהיה עם יובל וזה כבר משהו מוכר ומחבר! אני מאוד יכולה להבין את התחושות שלך, זה באמת לא קל אבל אני מניחה שאחרי היום הראשון שבוודאי יהיה קשה, ואחרי שתדברו עם סבא וסבתא בטלפון ותשמעו שהכל בסדר והילדות נהנות- תרד האבן מהלב ותוכלו להנות מהטיול. נסיעה טובה!

meira

New member
בוודאי יהיה לא קל

אבל אני מקווה שבכל זאת תצליחו להנות בביחד שלכם ולהביא מתנות למיכל ויובל אז הם תיסלחנה

zimes

New member
כבר חשבתי שאת בורחת בלי מסיבה...

תגידי - את הולכת לבחור מטפלת בלי שתראה את הבנות? אולי תשאירי 2 למקצה שני, כדי שתראי איך היא אתן? שיהיה בהצלחה! הבנות יהיו בסדר, אל תדאגי! לכמה זמן, באמת?

בוודאי !!!

אני עושה סינון ראשוני וכשנגיע עם הבנות יהיה סבב נוסף. מצב התעסוקה שם הוא כזה, שאני לא ממש דואגת שהמיועדת תתפס, מה גם שהמשכורת שאנחנו מציעים במונחים מקומיים היא הון עתק (במונחים ישראליים זו ממש בדיחה).

לאה_מ

New member
נסיעה טובה, ושיעבור בכיף

גם לכם וגם לבנות. סבא וסבתא זה בדרך כלל תענוג - גם לילדים וגם לסבים.

רותי ע

New member
בהצלחה ותבלו ../images/Emo140.gif

ואל תדאגי לבנות. הן בטוח יסתדרו. מנסיון שלי ושל אחרים-לך יהיה יותר קשה מאשר להן...

אילנה שתהיה נסיעה טובה ובהצלחה

בכל הבחירות שאת אמורה לעשות שלחתי לך מסר, ממתינה לתשובה

לא קיבלתי את המסר ../images/Emo10.gif

תנסי לשלוח שוב לפי הניק החדש. מקווה ששירה מרגישה יותר טוב. נפגש ביום ראשון הבא, לא הקרוב?

תיסעי ותהני

עם כל הקושי שבעניין, וכפי שאמרו לך כאן, הקושי יהיה יותר שלך מאשר שלהן, תנצלי את הזמן לנוח - דווקא מהבחינה הזו אני מקנאת בך.... תתגעגעי אליהן, ואז החזרה שלך תהיה מרגשת ומדהימה. ובקיצור - תהני!

נסיעה טובה../images/Emo160.gif

ותצליחי בכל הסידורים ואני בטוחה שגם הילדים יעשו כיף חיים עם סבא וסבתא. ורק רציתי לשאול לאן את טסה? (אולי תהיה שכנה שלי בבלגיה?)

Shellylove

New member
מנסיון של אחת שעכשיו חזרה

אחרי 5 ימים פרידה משלי (שלא נפרדה ממני לפני כן לעולם), זה עבר לה הרבה יותר טוב משציפיתי והרבה יותר קל מאשר לי. אמא שלי אמרה לי לפני הנסיעה: את משאירה אותה עם אנשים שאוהבים אותה, וזה באמת מאד עזר לי. שתהיה לך נסיעה בכיף!!!

jole

New member
תהני בגדול...וכל פעם שאת מתגעגעת../images/Emo104.gif

או חושבת על כמה הבנות שלך מתגעגעות אליך וכמה הן מסכנות זכרי שאנחנו המבוגרים לוקחים את הדברים הרבה יותר קשה מהם. וגם ה- bouncing שלהם מכל "טראומה" שאנחנו מייחסים להם הרבה יותר מהירה משלנו. תהני, תבלי, לא בכל יום יש הזדמנות כזו.

למעלה