מחרתיים יום הנישואין הראשון שלנו

משוש30

New member
מחרתיים יום הנישואין הראשון שלנו../images/Emo9.gif

(ושבוע אחרי זה מתן בן חצי שנה...כן כן אני יודעת שזה לא מסתדר...) ואנחנו נוסעים לחמשוש להרודס באילת (לא להתלהב זה דרך הצבא...) יחד עם העולל כמובן. איזה כיף!! מקווה שאני אצליח קצת לנוח כי אני לא ישנתי כבר כמה לילות ואני עובדת ממש בטירוף (היום עבדתי משמונה בבוקר עד שבע בערב רצוף!!) למי יש טיפים המלצות ורעיונות (חוץ מלקנות את כל אילת כי יותר זול שם?)

sharonmx

New member
ריף הדולפינים

שמעתי שיש שם שחיות לילה נעימות עם מוזיקה אולי איזה טיפול פינוקי (מסאז', מניקור/פדיקור)? העיקר- תעשו חיים!

משוש30

New member
טוב שם בעלי היקר הציע לי נישואין

(חבל על הזמן!!) אבל אני מזכירה לכן שאנחנו עם מתני אז לא ממש נוכל לעזוב אותו ולהתפנק בוואטצו שעה בבריכות (חוץ מזה החלטנו שלשם אנחנו לא חוזרים. הייתה שם כזאת אווירה של קסם בהצעת הנישואין. היינו לבד באחת בלילה היה מדהים, אנחנו לא רוצים להרוס את הזיכרון...)

lulyK

New member
תהנו מכל החגיגות.

ראיתי את התמונה של מתן היפיוף (שנראה קופי שלך) ב"להיות הורים" אבל לא נראה לי שהתפוז הסכים להעלות את התגובה שלי, אז מתלהבת פה

עדי 5

New member
מזל טוב לשני הארועים החשובים

מתני רק נולד,לא יאומן. מזל טוב ליום נישואיכם (לדעתי התחתנו באותו יום בהבדל של כמה שים). תהנו באילת,אני מקנאאאאהההה בכם.

yaelia

New member
כבר עברה שנה ../images/Emo12.gif

אני זוכרת כשהתחתנת. מזל טוב לכם, תתפנקו הרבה. לא הייתי באילת מהצבא כך שבטח משהו השתנה מאז,אז לא יודעת להמליץ.

זוג חדש

New member
גם אני באילת בסופשבוע

וגם אני הייתי צריכה להיות בהרודס-דרך הצבא. אבל.... המג"ד של בעלי החליט משום מה שאף אחד לא יוצא לנופש הזה. ממש חוצפה!!! החלטנו שאנחנו בכל מקרה רוצים אילת ואנחנו נהיה בפרדייז קלאב הכל כלול (במחיר מצחיק ביותר- 1200 ש"ח ה'-ש' פנסיון מלא + הכל כלול-בדיחה של מחיר). גם אני חושבת מה אני אקנה שם, אני מאמינה שאני אחזור עם כמה זוגות סנדלים וקפקפים שאני ממש חייבת, ואולי גם כמה בגדים וחיתולים למיה. אולי ניפגש, אני כותבת לך מסר.

Salsa S

New member
../images/Emo24.gifמזל-טוב!! ../images/Emo65.gif גם אנחנו...

גם אנחנו באילת!!

דפנה מי

New member
../images/Emo49.gifתעשו חיים ותהנו ותשתוללו../images/Emo70.gif

כמו שרק אתם יודעים

למעלה