מחרתיים =-O

ailag

New member
מחרתיים =-O

היום בלילה (טוב, מחר בבוקר) הטיסה, שישי (שבת?) אני אומרת שלום לאלכס קינגסטן =-O ראשון מאט סמית אם הוא לא יבטל.. כדאי מאוד שהכנס הזה יהיה שווה את כל הכסף והבלגן.

אה! והרבה מהדברים מפרץ היצירתיות יחסית גמורים. אמרתי שכל פעם שבא רעיון מוגזם במקום להגיד לעצמי שהוא מוגזם אעשה אותו ונראה כמה רחוק זה יגיע, אז הסוניק מהעץ השתדרג (צריך רק לתקן את המעגל של החדש) הוורטקס מניפולטור מלא באגים אבל בעקרון עובד (גם פה צריך לתקן את הלד. כמה לדים ..) עשיתי ניורל ריליי שפועל + מצב ״היי, מי כיבה את האור?״ אבל כשהוא זז (למשל כשהולכים) הוא מהבהב כי החיבורים רופפים. צריך להשליםרטיה כזאת לעין ועוד סוניק, שעשוי מעטיפה של ממתק שאפשר לשחק איתה די כמו סכין פרפר, כלומר להסוות אותו כשהוא לא בשימוש. וזה מה שקורה כשנותנים לראש לרוץ ועוד מעודדים אותו לבזבז זמן סתם - מקבלים חמישים גדג׳טים ומזוודה עוד לא ארוזה.

וזה גם רלוונטי לכנס הזה, כי אני לא אבוא עם שמונה דברים של דוקטור הו לאייקון. (או שכן?)

אה! וסביבונים לתת לשניהם!חבל אין את הזמן וחומרי הגלם להכין לכל האורחים.

ailag

New member
נ.ב.

מעניין אם תקרה שם הפדיחה שקרתה לי מול ניל גיימן - נרדמתי לו בפרצוף בהרצאה הראשונה. אני על מינוס רציני בשעות שינה ואין איךלהשלים. (לזכותי יאמר שזה היה כנס בנושא חלומות. אבל כאן אין תירוץ)

shaharEB

New member
תהני
!!

pennylane11

New member
אני אגיד שוב מה שכבר אמרתי

גם אם יש לזה מיליארד באגים, להראות להם את הדברים האלה ולהגיד "אני עשיתי" זה אחד הדברים הכי אדירים ביקום.
ואת תבואי עם לפחות שמונה דברים של דוקטור הו לאייקון, אני רוצה לראות!!!

תהני המון ותמסרי אהבה לאלכס קינגסטון

ailag

New member
היום :O

מאט סמית. עוד רבע שעה מתחילים צילומים איתו. למה אני עדיין במלון השני מנסה להתאפס?

shaharEB

New member
קנאה קנאה קנאה !!!!! תהני

אם תצליחי לראות אותו או להיפגש איתו או משהו.. מה הסיכויים שתגידי לו שיחתום לי
?

ailag

New member
האמת שהיה אפשר אבל רק עכשיו ראיתי

ב60שקל לחתימה, בלי הקדשה / שם

למעלה