מחר אבא שלי מתחיל את הטיפול

paranoize

New member
מחר אבא שלי מתחיל את הטיפול

הקרנות בשילוב עם כימו יש לו ANAPLASTIC ASTROCYTOMA בשלב 3 משהו עבר/מכיר/שמע על ההשפעה של טיפול משולב בשלב הזה? אני ממש מבולבלת, חלק אומרים שזה יכול אפילו לצמצם את הגידול, וחלק אומרים שזה רק מונע את ההתקדמות שלו. מתפללת שיעזור אני צריכה אותו עוד הרבה שנים בריא, מחייך כמו שהוא היום

שלום לך

שמי אילת, אני בת 40 ויש לי גידול במח, מסוג שונה משל אביך, אוליגודנדרוגליומה שמו. עברתי ניתוחים וכן כימותרפיה. חלפו שש שנים כמעט מאז שגילו את המחלה שלי, אני חיה טוב, מחייכת כמו שחייכתי, אפילו יותר ממה שחייכתי בעבר. על איזה טיפול מדובר? PCV אן טמודל? האם אביך נותח בעבר? היכן הוא מטופל? האתר הכי טוב לדעתי הוא זה: http://www.virtualtrials.com/ ניתן להעביר להם גם את החומר הרפואי ולקבל יעוץ רפואי מהם. בידי עוד הרבה כתובות של אתרים רפואיים בנושא. אשמח להמשיך להתכתב בפורום או במסרים, אם את רוצה. אאחל לכם הרבה בריאות והמון אהבה ואור בשנה החדשה ובשנים הבאות אחריה. אילת.

paranoize

New member
שלום אילת

לאבא שלי יש גידול מסוג ANAPLASTIC ASTROCYTOMA בדרגה 3 דברנו פה לפני כשבוע בערך. הוא התחיל היום את הטיפולים בהקרנות ובמקביל טמודל. הוא מטופל בתל השומר, ואין אפשרות לנתח אותו בשל המיקום של הגידול ובשל האופי המסתנן שלו, מה גם שהגידול די גדול. אני כעת גולשת באתר שנתת לי, אכן עושה רושם שהוא טוב. כעת אנו מתמקדים גם בטיפולים תומכים, האם שמעת משהו בנושא? מכירה משהו שעבר? אמרו לי על דיאטות מיוחדות ותפריט מיוחד שעשוי לעזור. תודה לך מקרב לב, אני מאושרת שמצאתי את הפורום הזה ל"התפרק" קצת ,וגם לקבל אינפורמציה חשובה ממקור ראשון. בריאות!!! תודה

למעלה