לגריפון
קראתי את מה שכתבת על ילדתך שלא רוצה להגיע לביתך החדש. אינני יודעת את גילה, אך נשמעת מאד צעירה היא, ילדה בעצם. כילדה להורים גרושים, אך בוגרת מבחינת גיל, אוכל לומר לך, שילד לעולם אינו מקבל את גירושי הוריו, בעיניו הם תמיד תמיד צריכים ויכולים להיות יחד. אין בו את ההבנה למשפחה שמתפרקת, אין בו את היכולת להבין בו בזמן את הסיום ולראות שיש בזה צד חיובי מאד לפעמים. לקח לי המון זמן!!! להבין. להפסיק לנקוט צד. לראות שבסופו של דבר שני אנשים שהחליטו לסיים את חייהם המשותפים הם הם האחראים לעצמם וזו זכותם המלאה. ובסופו של דבר לאחר תקופה ארוכה ביותר של כעס, רוגע, עצבות ומה לא, התאחדנו כולם. פעם בחודש ארוחה משפחתית, קשר טלפוני וכ'. אני יודעת שאבא שלי אוהב אותי ואין שום לפרידה מאמי. אני גם יודעת שאני בליבי תמיד אדאג לו לא משנה המרחק הפיזי. אני דם יודעת שהורים לפעמים זקוקים לעזרתנו הילדים וזה בדיוק הזמן לעמוד לצידם. אולי גם ילדתך כשתגדל יותר, כשתוכל להבין גם אותך, לראות את הפרספקטיבה שלך, אז היא תבוא יותר, אז פחות "היא" ויותר "אתה". אל תעצב. חפש כל דרך להיות עימה. תשאל אותה מה אפשר לעשות ביחד. מה היא רוצה. כן כן סע איתה לקניון, לטיול, פנק אותה במתנה קטנה, עשה הכל כי אין לה את היכולת להבין והיא זקוקה לך בדיוק כמו שאתה לה.