מחר אין בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eorion

New member
מחר אין בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין אין אין!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אני אלך לעיירת הכיף (מקום מגניב... שאני מצאתי... וכך קראתי לו...) או שאני אלך לטיול עם עצמי כמו ביום שבת... אני אכניס תמונות מהטיול ביי.

eorion

New member
תמונה מס' 1

זה מקום שנצא 15 שעה הליכה מהבית שלי... יום שבת...

eorion

New member
הנה... תמונה מס' 1

זה רחוק 15 דקות מבייתי יום שבת

eorion

New member
אני גר על ההר ההוא שם למעלה...

השנה בלילה ירד אצלינו שלג אך לא נערם

eorion

New member
וזה בית הספר הקודם והנורא!!!!!!1

איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 בע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 http://www.tzafonet.org.il/TeleSiteolcgi/ts.cgi?tsurl=0-0.1436.0.0.0

bleeding rose

New member
מחר שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ואני!!!!!נורא!!!!!!!!נורא!!!!!!!!!שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ailag

New member
מממ.. שביתה..

לא ינקו את הלוח בבוקר. מה שבטוח, לימודים יהיו
מה שכן - ביום חמישי יום הסטודנט, מה שאומר שהלימודים נגמרים ב-12. ונחמש מי מתחילה רק ב-12 ?

ailag

New member
-=-=-

בתיכון גם כך אף פעם אין לימודים .. גם כשהמורים מנסים ללמד. אבל אני לא בתיכון ...

Synthetic mE

New member
בטוח?

אוי אני לא מעודכנת הייתי קצת מנותקת היום :) נו הולכים לבלות היום במקום לישון? :)

למעלה