מחר אליפות ישראל באופני הרים בואו לעודד

abeegilat

New member
מחר אליפות ישראל באופני הרים בואו לעודד

שלום לכל העמיתים כאילו הרבה ירימו גבה וישאלו הרי זה לא הפורום הנכון. אז זהו שכן. הייתי היום בבוקר בביקור במקום התחרות כדי לעשות הכרת מסלול. ( לא אינני משתתף פעיל.......). אני קורא לכולם כולל רוכבי כביש לבוא ולעודד את החברים שלנו השטיחונים. מבחינתי שבט השטיחונים הם אחים שלנו שבט הכבישונים כפי שהגדיר זאת עמיתי ד"ר אסף האנתרופולוג. אם אנחנו רוצים לקדם את ענף האופניים בישראל חלק מהעניין זה לא רק לבוא כמשתתף פעיל ולהתחרות אלא לבוא לצפות ולבוא ולעודד. ככל שיגיעו יותר אנשים והעניין של האנשים יעלה יגיעו גם התקשורת, ונותני החסויות והכספים. זה מין לופ שמזין את עצמו. החברים שם בשפיץ צריכים מימון וכדי שלנותן החסות ישתלם הוא צריך חשיפה לכמה שיותר אנשים ואז זה משתלם לו. אני מבקש מכם. תוותרו יום שבת אחד על רכיבת בוקר ותבואו בהמוניכם לעודד את השטיחונים. בברכה

dganitm

New member
אני אהיה שם לעודד ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה לכל הבנות: נירית (אני אוהבת את המסלול כי הוא טכני) דולין מיכל בריס (שדה אמיתית, רוכבת טכנית חזקה מאוד!!!) גילי תמיר (מדאונהיל לXC!!! כל הכבוד) עידית שוב (גם יפה וגם רופאה) מליסה קדוש (שמתחרה בקטגוריית האקספרט הקשההההה
שאפו) פז בש (רוכבת העילית) ענבר רונן (האלופה הבילתי מנוצחת כבר שננננייייםםםם
) קרן אקשטיין (רוכבת טכנית מדהימה!) סיגל מיליס (עם עתיד
) טל אלון (התותחית מבארי!) נגה כורם (אלופת ישראל וכישרון נדיר) שנה הבאה נגדיל את כמות המשתתפות

קשתית9

New member
אני עם קבוצת רוכבי כביש

הקבוצה של ראול ממשמר העמק, רוכבים השבת כדי לעודד \באליפות ישראל באופ-ני הרים. ככה שגם אני אהיה שם

למעלה