מחר... אני אהיה כה רחוקה...

alonaski

New member
מחר... אני אהיה כה רחוקה...../images/Emo160.gif

- לא כ"כ רחוקה כמו דור...
נוסעת לחופשת רכיבת אופני הרים בטורקיה = לקלאב בקמר ורכיבה 4 ימים בהרי הטאורוס (+שייט רפטינג חצי יום...
). חוזרת ביום חמישי הבא!!! תעשו פה חיים בארץ!!! שיהיה לכם - צומקל!!!
ו... שיתחיל כבר לרדת שלג באירופה - כמו שצריך!!!!
אחשוב עליכם ואתגעגע...
!!!

rami arnold

New member
../images/Emo124.gifאלונה - יא מניאקית!!

תעשי חיים, מכל מי שחזר מחופשת אופניים בטורקיה שמעתי רק שבחים!! אנחנו כאן נתפלל בינתיים לאלת השלג...
(וגם נרכב פה ושם בארץ ישראל)
ביי, רמי.

alonaski

New member
רמי חברי... ../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת אותך!!!
- יא מנייאק בן...$%&^!!! =
חחחח... תודה!!! אני אשתדל להינות!
גם אתה - ביום כיפור לפחות!!!

lior297

New member
תהני,

תלכי לשוק שם, יש שם שעוני "עאלק אדידס" מגניבים, עולים 3 דולר, בכל הצבעים, תביאי איזה 20, יש ביקוש... have a good time. enjoy!

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif)) תודה על ההמלצה!! ../images/Emo45.gif

= נשמע אחלה!!!
אני אחפש אותם ואביא לך כמה...

lior297

New member
by the way...

אני מקווה בשבילך שהכניסה לטורקיה לא תהיה מה שעבר עלינו.... אלפי אנשים, 2 דלפקים, פווול ילדים קטנים שצועקים, (ריח של קקי גם) חם אש... תתכונני נפשית. חוצמזה את תהני...

alonaski

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

מקווה שלא...
בכוונה בחרנו אחרי החופש הגדול... ולא בראש השנה או סוכות...
וגם מזג האוויר אמור להיות קרירי-מה...

lior297

New member
התעלמת לגמרי מעניין

יום כיפור, שגם בימים אלה אנשים בורחים. מקווה בשבילך שלא תסבלי, אגב יש לי אח תינוק, אז הוא התחיל לצרוח שם, אז שוטר אחד העביר את אמא שלי מהצד LOL. תחפשי תינוק ותגרמי לו לצרוח... בקיצור זה היה כמה שעות, תכינו מגבונים לחים.... אוי והשוטרים שם בדלפקים כאלה נאצים, הם אומרים לעבור אחד אחד עם הדרכון (אפילו אם את עפ משפחה). בכל מקרה, הגענו למסקנה שלבוא עם תינוק זה טוב, כי גם בביקורת דרכונים בארץ איזה דיילת תפסה אותנו ונתנה לנו לבוא מהדלפק של הVIP. אז תחפשי איזה בובה או משהו...

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif)) עצה מצויינת! ../images/Emo8.gif אני

באמת נוסעת עם תינוק!!!!
(קוראים לו: טימון!) אדאג למשוך לו את המוצץ מהפה בדיוק כשנגיע לתור העמוס!!!...
)))) חחח...

lior297

New member
ואללה?

מעולה, תנסי לגרום לו לבכות כמה שיותר, אם צריך - פליק לטוסיק (חחח) אבל לא חזק מידי!!! תעשי את זה גם בצ'ק אין, וגם בדרכונים... תנסי להיכנס דרך הוי אי פי, שמישהו יעמוד בתור הרגיל ואת תשחקי אותה מנסה להרגיע אותו "במקרה" ליד התור של הוי אי פי, אולי איזה דיילת נחמדה תתפוס אותך, אז אנחנו משפחה מרובת נפשות (7 סה"כ) ועוד סבתא, ועוד 2 שבאו איתנו נכנסו משם, והתחילו להתעצבן אז ברחנו מהר פנימה... בכל אופן, אמרתי לאמא שלי - למה לא אמרת לי? הייתי גם בוכה, אולי היו מעבירים אותי גם! בשדה הטורקי אני ממליצה לך על שכפ"ץ.... ושאת עם התינוק והוא בוכה אז תנסי שיהיו איתך עוד כמה תגניבי אותם איתך. אם את נוחתתת באנטליה, פחית קולה עולה 5 דולר (שחיטה... בטח כי אנחנו ישראלים) אז תביאי מראש. עם התור שיש שם, כולם קונים, סעאמק מפעל טורקי לכסף.

timon1

New member
זה ריח של קקי או סתם של אזעקת שווא?

כי לפעמים, כשמתרגשים
.........זה ממש לא נעים

למעלה