מחר אני-באמת-הולכת למר קייק

מחר אני-באמת-הולכת למר קייק

אני קונה בצק סוגק צבעי מאכל ג'ל(צהוב כחול אדום שחוק לבן) חותכנים(רק פרח ולב כי יש לי כוכבים בבית(בגדולים שונים) אבקת סוכר טוש שחור למאכל ואולי מכחולים(כי אין לי כוח ללכת לחנות ילדים)

ויש למישהו תמונות קלות

שאפשר לצייר? כי אני לא ציירתי אף פעם זה נראה לכם מסובך מדי לפעם -1-?

prettybaker

New member
בדרך כלל פו הדב

מאוד קל לציור - קוים קלים אין הרבה צבעים - ממליצה בחום חוץ מזה - כולם אוהבים את פו

אני אהיה יותר מוקדם ../images/Emo4.gif חבל...

אני צריכה להיות ב- 11:30 כבר בגן של התינוקת שלי. יש קבלת שבת
. אולי פעם אחרת..... דווקא מאוד רציתי שתהיה איתי מישהי שלא אקנה סתם שטויות
. שיהיה לך בהצלחה ברופא השיניים (איחס. שונאת רופאי שיניים אבל הולכת כל חצי שנה לביקורת מהפחד
) .

../images/Emo9.gif

קניתי 2 מכולים 2 חותכנים(אחד פרח אחד לב-יש לי 2 כוכבים בבית) צבעי ג'ל-שחור אדום ומשהו בין צהוב לכתום בהיר תבנית למאפינס בצורת לב ק"ג בצק סוכר ואבקת סוכר זהו
כי זאת פעם ראשונה
זה נראה לי מספיק

וווההוו.....שאלה טובה../images/Emo9.gif

בהתחלה אני עושה מאפינס מצופה בבצק ועליו ציור כזה סתם קטן של פרח
עם זה יעבוד אז נדבר
חחחחחחח

../images/Emo51.gif../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

נראה לי שהיום אני אכין משהו עם יהיה לי זמן וכוח(מתמטיקה ופיזיקה....בעעע)

אני קניתי המון וגם התחילו איתי ../images/Emo9.gif

היה מחמיא
. קניתי: את החבילה הגדולה של הבצק-4 ק"ג. חותכן לב גדול+כוכב קטן סט שלוש חותכני קפיץ פרחים סוכריות בכל מיני צבעים סוכריות לבבות אדומים שקיבלתי ממנו במתנה אבקת נצנצים חמש תחתיות מוזהבות גדולות קרם קוקוס צבע ג'ל שחור ואני חושבת שזהו
העוגה תהיה עוגת בובת ברבי (מקווה שתצא לי עוגה נורמאלית ויפה). עכשיו אני מכינה את הסוכריות על מקל וכתבתי שאלה בפורום הראשי על כך. אשמח לרעיונות גם מכם: הכנתי סוכריות בצורת
ורציתי לכתוב את השם של בעלת השימחה בת ה- 4 על כל סוכריה או שאולי זה קיטשי מידי ויש רעיונות אחרים ואם לא אז אשמח לקבל רעיונות איך כותבים. תודה רבה מראש.

t a l talim

New member
איזה כיף, תתחדשו!!!

נשמע לי נחמד לכתוב את השם והגיל- הסוכריות מאוד אישיות כך ונבדלות מסוכריות קנויות. אני כותבת בטוש או מכחות- מעדיפה את הדיוק על פני הרויאל.

יש לי רק טוש שחור. איך זה יהיה?

ועם מכחול נראה לי שלא יצא ממש ממש מדוייק
. לא יודעת אם כדאי....

michahz

New member
להשאיר באויר החופשי שיתיבש. לגבי

השם, הייתי כותבת על אחד הצדדים (שמתחבר לפינת הלב) מ... והשם של הבת שלך (כאילו מתנה מ..). וחכי שיתיבש ואז אין בעיה לכתוב עם טוש. תכיני לך חתיכת בצק עם הסוכריות, שיתיבש ותנסי קודם על החתיכה. בהצלחה.

t a l talim

New member
לעטוף זה נחמד וחגיגי, אבל אך ורק

אחרי שיתייבשו לחלוטין, אחרת הלחות שתצטבר בעטיפה תמיס את הסוכריות. טוש זה מצוין!

למעלה