מחר אני באשדוד

סרגוס

New member
מחר אני באשדוד

אהלן,שבוע טוב! אחרי ויכוחים רבים ואחרי כל השטויות החלתתי לכבוש את אשדוד. אמרתי לעצמי, עם כבר נפרצו הכלובים ופה באזור המרכז אין דייג אז אפשר פעם בחיים לנסות את מזלי באשדוד(אומרים שיש שם גם ככה הרבה דנסים בלי פריצת הכלובים) אז מחר אני יחד עם אבא שלי ניסע ליד הים באשדוד ונמצא איזה מקום טוב אולי איפה שחברת החשמל בשובר הזמני(התמונה של תומר) אז מחר לוקחים 3 רולרים ,חצי קילו גמברי, קרסים מס´ 6, ולדרך....... (ב6 בבוקר היציעה)

ToMeR B2

New member
תבוא לחברת חשמל

מחר אני גם שם אני יוצא בערך ב6 שבע ככה או יותר מוקדם ואני ישאר עד מאוחר נראה לי תלוי בדייג תיצור קשר

סרגוס

New member
חברים...

אני כבר אמרתי, אני לא מכיר את אשדוד אני יסייר ליד הים ועם אני יראה מקום טוב אז ידוג שם- אני יתייחס גם ברצינות לחברת החשמל שפמנון- איפה אתה מתכוון שליד הנמל: העם מותר לדוג שם? והעם יש שם מקום טוב ויש לי עוד שאלה קטנה- איפה נמצאים הכלובים לפני הנמל והחברת החשמל או אחרי

ToMeR B2

New member
נראה לי ש

הכלובים נמצאים ליד חברת חשמל הכוונה בין הנמל לחברת החשמל הם מחוברים איך שהוא או שהם ליד המרינה הכחולה אני לא בידיוק יודע אבל הייתי היום בחברת חשמל באתי שכבר החשיך תפסו שם דניסים היתי בלי אור בלי כלום אז הלכתי אחרי שעה ניסיתי לז´רז´ר אבל היה חשוך מידי אחד הדיגיים שם על השובר החדש אמר לי שאתמול ב3 לפנות בוקר הוא לא נח לשניה אמר היו דגים בקצב והוא ראה גם טונה של 2 מטר בכל מקרה אני שם מחר אם אתה תיהיה שם ותראה מישהו עם שער בלונד לבן בקצוות וחום בשורשים מתולתל כזה זה אני תן קריאה אני יענה

סרגוס

New member
שאלה

האם מותר לדוג בשובר? והאם יש שם חניה בסביב ולא רחוק,? והאם השובר לפני התחנה או אחרי(חברת חשמל)

ToMeR B2

New member
לשאלתך..

אכן מותר לדוג שם ובקשר לחניה זה לא רחוק יש את החניה שאתה מגיע לשם זה נמצא מצד ימין אתה תראה בצד שמאל ספינה חצי על החוף חצי בים אז בצד השני בסוף

למעלה