מחר אני במנות

פיביס

New member
מחר אני במנות

הזמנו 2 בקתות זוגיות. האם משהו מכיר מסעדה טובה באזור לשישי ערב? אשמח לתשובה מהירה

איריסג

New member
אלומה

התלבטנו בזמנו בין אדלינה לאלומה ואז אמרו לנו כמה אנשים שאדלינה טעימה אבל המנות קטנות והם יצאו רעבים.... הלכנו על "אלומה" - ביסטרו גלילי בתרשיחא. פשוט מעולה!!!!!! שווה כל שקל!!!! אבל חייבים להזמין מקום מראש.

אבל היא בקשה כשר ואף אחת מהן לא

אני לא יודע אם שמתם לב,היא בקשה מסעדה כשרה,וככל הידוע לי (וידוע) אף אחת מההמלצות שלכם שהן באמת טובות,אינה כשרה.לכן המלצתי היא קפולסקי בנהריה ,סטקיה בכפר מושב יערה,שיפודי התקווה הקניון הפתוח ברגבה,יש בעין יעקב מסעדה כורדית שאני לא זוכר את שמה,אבל כשרה.קשה למצוא כשרות באזור אבל יש כמה

Forum User

New member
כשר + פתוח בשישי בערב? אין כזה דבר

לעומת זאת יש מסעדה כשרה לא רעה (נכון לסוף אוגוסט) במושב לימן: מורגנפלד.

בלבי

New member
לא היא לא ביקשה מסעדה כשרה !

אני מקווה שאתה מבין את לקוחותיך יותר טוב מהבנת הנקרא

בלבי את חצופה

ראשית אני מתנצל,אני לא חושב שנגרם נזק למישהו כשכתבתי היא בקשה כשר,הטעות שלי שהסתכלתי על בקשה קודמת,אבל בלבי לא היית צריכה להתנהג בחוצפה כזו,ולנסות לפגוע בי רק בגלל שהסתכלתי שורה אחת למעלה,ולשאלתך כן אני מבין טוב יותר את לקוחותי,ומתייחס אליהם יותר הרבה יותר טוב מאיך שאת מתייחסת לכותבים כאן.

בלבי

New member
מתנצלת אם נפגעת, זו לא היתה כוונתי

סתם השתעשעתי קצת, נחה עלי רוח שטות. באמת לא משהו אישי, להזכירך אני אף תמכתי בך ועודדתי אותך בזמנו לחייב את החוצפנית שטסה לכרתיים! באמת לא התכוונתי לפגוע. שוב, סליחה. יאללה סולחה !

ה דרומי

New member
איפה כתוב כשר??????????.

מחר אני במנות תוכן: הזמנו 2 בקתות זוגיות. האם משהו מכיר מסעדה טובה באזור לשישי ערב? אשמח לתשובה מהירה

פיביס

New member
../images/Emo91.gifחברים! חזרתי !!!

זהו הגעתי הביתה! הצימר- אחוזת הנוף של יפה - חבל על הזמן. גדול, רומנטי, ג'קוזי גדול ואפילו מיטת עיסוי עם שמן. ארוחת הבוקר מפנקת ועשירה ביותר מלאה אותנו לכל היום. ובשישי ערב נסענו למעלות תרשיחא למסעדת עינת. מסעדה טובה אבל צריך לבוא עם הרבה סבלנות והמחיר סביר (370ש"ח ל-4).

drtrip

New member
../images/Emo140.gif תודה על העדכון!!!

תזכירי לי איפה הצימר ממוקם???

ה דרומי

New member
יפה שנהנתם אני אכלתי בארזים בשלומי

מהסיבה שקבלתי המלצה לא לאכול בעינת אז אנשללה פעם אחרת עינת ושוב חוויות טובות תמיד נחמד לשמוע.

אני עם מסעדת עינת גמרתי מיזמן

כאשר הייתי שם היה שני שלטים על הקיר ,האחד היה כתוב בו אנחנו כאן לשרת אותך אבל לא המשרתים שלך,ועל השני היה כתוב,הלקוח תמיד צודק אבל לפעמים גם אנחנו צודקים,אני לא יודע עם השלטים האלה קיימים גם היום.בפעם ההיא כשהייתי הלכתי עם בני לחגוג ארוחת שיחרור מהצבא,הזמנו את המנות,וכאשר בני הסב את תשומת ליבי שהמנה לא כולל תוספות ,ביקשתי לוודא אם אכן היא לא כולל תוספות,ביקשתי צ'יפס,ונאמר לי שהיום לא עושים צ'יפס,ביקשתי לבטל את ההזמנה ונאמר לי שזה בלתי אפשרי מכיוון שהסטיקים כבר על האש,ואם ברצוני לבטל עלי קודם לשלם את כל ההזמנה,אני שידוע כעקשן ובלתי מתפשר,ביקשתי בכל זאת לקום וללכת ,ניגשתי לקופה ,ושם גבו ממנח את מלוא הסכום כ-160 ש"ח (2 סטייק ו-2 שתיה),בדרכי לפתח היציאה עוד האמנתי שמישהו שם יתעשת ויקרא לנו חזרה,(כולה צלחת צ'יפס) אבל זה לא קרה. ומאז לא אני ולא לקוחותי אוכלים שם.

פיביס

New member
בקשר למסעדה

לחזור , אני לא חוזרת לשם, כי אין לי סבלנות לחכות יותר מחצי שעה למנות העיקריות. המנות היו ככה:הסלטים במנות ראשונות מצוינים . המנות העיקריות : הקבב טעים מאוד, סטייק סלומון טעים מאוד. סטייק אנטריקוט לא אכיל כל כך. קינוח לא לקחנו. נ.ב. בעלי המקום והמלצרים צועקים כל הזמן (או מדברים חזק).

מסעדת עינת

לעניות דעתי מחירים גבוהים ביחס למוצר. בעל הבית "דביק" עד אין קץ מדבר ללא הפסק ומספר סיפורים שהאוזן עייפה מלשמעם. קבבים מצויינים.

למעלה