מחר אני הולך להצטלם כאורח בסרט של אבי ביטר! חחחח... הולך להיות מצחיק לאללה...
י יפתי המשרשר האדיר New member 15/4/08 #1 מחר אני הולך להצטלם כאורח בסרט של אבי ביטר! חחחח... הולך להיות מצחיק לאללה...
ק קמינסקי New member 15/4/08 #3 וואו אי אפשר לתאר כמה היה מצחיק ואדיררר בהמשך היום נעלה תמונות עם האחד והיחיד אבי ביטר! היה מצחיק מאוד שווה לחכות לראות בסרט שייצא ובריאליטי של אבי ביטר בערוץ ביפ כמובן שנודיע לפני שזה ישודר יום טוב לכולם!
וואו אי אפשר לתאר כמה היה מצחיק ואדיררר בהמשך היום נעלה תמונות עם האחד והיחיד אבי ביטר! היה מצחיק מאוד שווה לחכות לראות בסרט שייצא ובריאליטי של אבי ביטר בערוץ ביפ כמובן שנודיע לפני שזה ישודר יום טוב לכולם!
י יפתי המשרשר האדיר New member 16/4/08 #4 כנסו כנסו... תמונה בפנים! כן חברה היה קורע... וכן... זאת אורית פוקס ברקע!!! אני אעדכן אתכם לגבי יציאת הסרט לאקרנים
כנסו כנסו... תמונה בפנים! כן חברה היה קורע... וכן... זאת אורית פוקס ברקע!!! אני אעדכן אתכם לגבי יציאת הסרט לאקרנים
פ פרה של שוקולד New member 18/4/08 #8 לא מחבבת אותו אפילו "בכלללל בכללל לא מחבבת אותו.." סתם פוץ שחושב שהוא זמר חחח.... קיצור יפתי אתה משפר את התמונה
לא מחבבת אותו אפילו "בכלללל בכללל לא מחבבת אותו.." סתם פוץ שחושב שהוא זמר חחח.... קיצור יפתי אתה משפר את התמונה