מחר אני חוזרת ללימודים...וזה אומר..

מחר אני חוזרת ללימודים...וזה אומר..

לבוא לרכב רק 3 פעמים בשבוע... היום הלכצי לקנות לי,לסוסה שלי שמיכה חדשה,מגנים ירוקים,מתג והזמנתי לעצמי צ'אפס ארוכים חדשים!!! הישנים נראים כבר מוזרים עלי...הם קצרים מידי... רציתי לקנות מכנס אבל המידות לא התאימו לי ...כבר השלושים ושמונה היה גדול והשלושים ושש לחץ לי בבטן... ואני קניתי לי דברים לבית ספר ועוד היום בבוקר עברתי בחינת מעבר בהיסטוריה ואתמול היה לי גאוגרפיה... עברתי את שניהם!!! גם לכם הלימודים עולים על זמן הרכיבה??? קניתם דברים חדשים לרכיבה השנה???

בלעע..

בואו נסכם את זה בדבר אחד- שיש לימודים- אני רוכבת פעם 1 בשבוע. שיש חופשות- אני רוכבת 2 או 3 בשבוע.

בחופש אני רוכבת כל יום...

ועל שני הסוסים שלי (הסוס והפוני) ואני עובדת עם הסייחה שלי

היום התחלתי בית ספר...יש לי מורות..

מוזרות... 2 צעירות השאר בנות יותר מ40... הן דופקות קריזות על האהבות שלהן וכאלה (הצעירות...) אבל היה כיף ויש מלא חתיכים חדשים בביצפר...

LeAnNe

New member
3 פעמים בשבוע זה לא כל כך נורא.

בחופש אני פעמיים.. קניתי אתמול מכנסיים וכפפות..

צדק8

New member
3 זה לא רע

אני בעיקרון השבוע הלכתי 5 פעמים..(כל השבוע, זתומרת) השבוע אני מתכוונת ללכת 6 פעמים (יום שישי חופשי).. אבל גם 3 זה סבבה..נראה לי שרוב הילדים בפורום באים סביבות ה-3 פעמים.. הלימודים לא עולים לי !^_^ אני לומדת כל יום עד אחת וחצי ומכינה שיעורים בלילה או בהפסקות...אז אין לי שום בעיה להיות באורווה.. תתחדשי על הדברים החדשים !
מגנים ירוקים ? נשמע מאגניב.. אני גם קניתי דברים
המסעית של הרוכב באה לאורווה וקניתי קסדה ענקי-ת שעלתה דיי הרבה אבל היא הייתה הכי טובה..משו אורקה, מכנס רכיבה בצבע בז' נוחחחחחח, כפפות שקצת גדולות עלי ו..טטם טדם..שוט סגול מדהיםםםםםםםםם
אפילו שי הודתה שהוא שאווה ביותר.. כפיר לא מת עליו..אבל זבש"ו.

קר לי!!!יורד פה מבול!ואני לא יוצאת!

לשום מקום... רק לרכב לרכב לרכב!!! וקר לי!!! אני הולכת עם 2 סוודרים ומעיל... קר לי!!!!!! מישהו רוצה לבוא הנה לחמם אותי???

טוי בוי

New member
לא קנתי כלום אבל אני חייבת מכנסיים!

יש לי רק זוג אחד נורמלי לרכיבה... אני ירכב רק פעם בשבוע ויבוא פעמיים חמישי ושישי...

אלה מה קורה???

מה שלומכם??? איך טוטי??? ואת??? מה את עושה??? משעמם לי פה בלעדיכם!!! מה שלום כולם??? תמשרי לכולם שקר לי ושאני מושרת לכולם ד"ש רותח!!! מה שלום ג'רי היפיוף שלא סובל אותי???

אני רוכבת פעם בשבוע...

לי זה מאוד לא מספיק אבל מה לעשות... עומדים לקנות לי קסדה חדשה לרכיבה, אני מאוד מקפידה על הרכיבה ורוצה להמשיך... לדעתי אם אני ימשיך לרכב על סול, אז אני יעבור לקנטאר מהר מאוד, כינ על סול אני בביטחון מוחלט!!! תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

למעלה