מחר אני מארגן הפגנה נגד שס ברחוב

שרוף

New member
מחר אני מארגן הפגנה נגד שס ברחוב

שלי והודעתי למשטרת ישראל שאם הם רוצים שקט שלא יכנסו לרחוב שלי ואם הם בכל זאת יגיעו תהייה אלימות קשה.

חיננית

New member
מה באמת?

ואני דווקא שמעתי-----------כמה שמועות..... ש-אומנותם -נפקדותם!בחסות מנהיגותם. ש-אומנותם-פחדנותם! שאומנותם-חוצפתם! שאומנותם-התנערותם מאחריות לאומית ואפילו משרות לאומי לעם. שאומנותם-שללא שרותם ,ובכלל ללא שום עבודתם , הם בכ`ז מומחים להשגת כספם!

אריסטו

New member
יש לנו שותפות בגורל

בהיותנו בארץ הזאת,אך אין לנו שותפות באחריות. איזה בן ישיבה חרדי יכול לקום בבוקר ולשאול: מה עשיתי בשביל המדינה? הוא בדרך כלל ישאל: מה המדינה[שאינני מכיר בה]עשתה בשבילי?וגם יקטר שזה לא מספיק. די לבושה

חיננית

New member
נכון..זה צדק זה?

אנחמו מחזיקים אותם כספית. אנחנו מגינים עליהם פיזית. והם מה תפקידם בכח?. לקטר , לשנורר ולספר לבורא עולם כמה אנחנו חוטאים..ומוקצים . אבל כספנו-מתקבל בלי שום תהיה כאתנן ממש. זה צדק זה ? זה גועליציה!

אריסטו

New member
וכל ממשלות ישראל לדורותיהן

נתנו לכך יד-אמנם הוסברו שיקולים שונים ומשונים אך ברקע עמדה תאוות השלטון ימין ושמאל כאחד. לא מאמין שיש מדינה אחת בעולם שיש בה הבדל בחובות התושבים למדינה על פי חוק. ואנחנו הכורעים תחת נטל הבטחון,המיסים המשמשים לכספי העברה עוד צריכים לשמוע את עודביה אומר שבני ישיבות אינם חיבים להתגייס למלחמת מצווה-בכך השים עצמו לאלוהים-הוא יקבע מי ימות ומי יחיה

חיננית

New member
טוב חכם יוסף זה האישיות במדינה

הוא יותר חשוב מנשיא המדינה ומראש הממשלה הזה, הקודם ,והפרה עיוורת.,...או העיזה. יותר קובע מהכנסת, יותר נערץ ממדונה. ומאלביס המלך. .הוא הדון קורליאונה של המדינה. ואתה מעיז נגדו? עוד מעט יגיעו צבא מאמיניו ותחטוף מהם קללות מבית מדרשו של הרב. ואז מה יהיה עליך? אתה מחוסל,חרם דרבנו יוסף יחול עליך אדוני!!!! ואתה עוד קורה לעצמך אריסטו- יא מתיוון. ירחם השם..בחיי

שרוף

New member
אני שמח שאנו לפחות תמימי

דעים בקשר לשס אבל כוונתי האמיתית מאחורי ההודעה הייתה לחדד את עניין האיומים של ערביי ישראל נגד ריבונותה של המדינה שהרי לא יעלה על הדעת שאזרח ישראלי יערוך הפגנה ויאיים על משטרת ישראל לבל תגיע להפגנה. האם אני מצליח להבהיר את הנקודה המסתתרת מאחורי ההודעה שלי או שאתם באמת עיוורים לחלוטין לסכנה האורבת לפתחנו מצד ערביי ישראל.

ושל אביב גפן,ושל שימעון..

שלא שירת בצבא.. תפסיק עם השטויות אלי בקרב ה``שנקינאים`` יש משתמטי שירות וגיוס הרהה יותר מכל החרדים ביחד אל תהפוך הכל לפופוליטיקה.. ש``ס זו עדת הדפוקים במדינה ללא שום קשר לדת בכלל הגרעין החרדי אצלם זה בערך...20% מהמנדטים בנתוש ? מרק.

למעלה