מחר אני מתגייסת... טיפים אחרונים? דברים שחשוב לקחת?
S sweet bunny New member 2/9/01 #2 היי, גם אני את מיועדת לתפקיד מסויים? ואם כן, איזה? אגב, יש לך מושג האם זאת טירונות מקוצרת ( 10 ימים ) או כלל צהלית (3 שבועות )????????????
היי, גם אני את מיועדת לתפקיד מסויים? ואם כן, איזה? אגב, יש לך מושג האם זאת טירונות מקוצרת ( 10 ימים ) או כלל צהלית (3 שבועות )????????????
ס סטינקרבל New member 2/9/01 #3 בהצלחה ../images/Emo13.gif אל תשכחי לקחת כפפות למקרה שתהיה לך תורנות שירותים, וגם אלתוש ! האוהלים שורצים חרקים
בהצלחה ../images/Emo13.gif אל תשכחי לקחת כפפות למקרה שתהיה לך תורנות שירותים, וגם אלתוש ! האוהלים שורצים חרקים
1 18yaelush New member 2/9/01 #4 נשמתי!! אז מה תקחי?.. - את הגומיות היפות שקיבלת אתמול.. את המחזיק מפתחות תהילים.. (גדי יאהב את זה!~@!) ואת "איו" לישון איתו בלילה.. שיו, כמה מרגש.. שירה שלנו כבר ילדה גדולה! מאחלת לך את הכי טוב שרק אפשר!! תתקשרי אליי כל פעם שיזדמן לך! מתה עלייך!
נשמתי!! אז מה תקחי?.. - את הגומיות היפות שקיבלת אתמול.. את המחזיק מפתחות תהילים.. (גדי יאהב את זה!~@!) ואת "איו" לישון איתו בלילה.. שיו, כמה מרגש.. שירה שלנו כבר ילדה גדולה! מאחלת לך את הכי טוב שרק אפשר!! תתקשרי אליי כל פעם שיזדמן לך! מתה עלייך!