מחר אני מתכננת לנסוע לעיר הגדולה..

רוני ר

New member
מחר אני מתכננת לנסוע לעיר הגדולה..

ואני זוכרת שפעם המליצו פה על כל מיני חנויות מפעל וחנויות "שוות" אחרות לבגדי ילדים. אני ממש צריכה להחליף את כל המלתחה לשלושת זאטוטי בגילאים 4.5 , 3 ,ו10 חודשים, אשמח מאוד לשמוע המלצות וכתובות שיכולות לסייע לארנק
תודה

תמר של

New member
חנויות מומלצות בת"א

1. ברוך גרוס- יהודה הלוי 14 (ליד נווה צדק) 2. עמק- רח´ שלבים 18 (מול בלומפילד) 3. פינוקט- לבנדה 20 לי לא יצא להיות שם, אני בצפון. אבל הבנתי ש´ברוך גרוס´ זו ה-חנות וכדאי לרוץ לשם בימים אלה.

כנ"ל - גם ממליצה על פינוקט. הלוואי

והם היו נותנים לי הנחה של 10% על כל פעם שאני ממליצה עליהם. רק השבוע קניתי לשגיא 2 זוגות מכנסיים וגופיית-בגד-גוף שם. קניתי לו מכנס רוגבי אדום!! מגננננייייבבבבב
.

דיווח טרי מ"ברוך גרוס"

קנינו לגלי חליפות מהממות, מתוקות כל כך, ב 18 ש"ח. יש שם גם חליפות שבהן המכנס הוא מבד קל, אבל ארוך, מה שהולם ילדה לבנונית כמו שלי. קנינו גם שמלות, מקסימות וקלילות, ופיג´מות קלות לקיץ. היה זול זול זול. יום אחרי הייתי בשוק רמלה-לוד, ולעומת מה שקנינו אצל ברוך, בשוק היה זבל ממש. אצל ברוך גרוס אני לפחות יודעת שהבגדים לא יתפוררו לי אחרי שלוש כביסות.

_גלית_

New member
../images/Emo6.gif

בשניה הראשונה שאלתי את עצמי איך זה שהילדה שלך לבנונית (מלבנון!) האמת, אם ככה, שגם תומר מלבנון! (או יותר נכון משוודיה)
.

רוני ר

New member
תודה על האינפורמציה

בתור אחת שת"א בשבילה זה כמעט כמו ניו יורק, רציתי לשאול אם בחנויות שהמלצתן יש בגדים לילדים בכל הגדלים או רק לקטנים ממש.. וגם...סליחה על הבורות , החנויות שציינתן נמצאות בדרום העיר ?

פינוקט יש גם בחיפה, והוראות הגעה

פינוקט יש גם בחוצות המפרץ ובקניון חיפה - באמת שווה, בעיקר מכירות סופעונה. אבל גם באמצע השנה מחיר ממוצע לפריט 25 - 30 ש"ח. כל החנויות המוזכרות הן בדרום תל אביב. אני אישית נוסעת לכיוון יפו, לכיוון שד" ירושלים ומשם מתחילה לנוע צפונה ומזרחה - עמק, לירם, נמרוד ואפילו חנויות העודפים של קסטרו, הוניגמן וכו´ בלירם יש בגדים גם לגיל 5, 6, 7 ואולי גם עד 10

אם תגיעי לאזור

חולון, אני יכולה להמליץ לך על כמה חנויות מעולות. ופינוקט שאכן נמצא בדרום העיר, לבנדה קרוב לתחנה המרכזית החדשה, חנות זולה ושווה... תהני בעיר הגדולה

היינו ביום שני ב"לירם" היה שווה

יש שם עודפים של לירם, גולף קידס, איתם קדמי ו- Mother care. יש סוג ב´ וסוג א´. מכנסיים לגן מידה 2 או 3 עולים: א´-20 ש"ח, ב´-10 ש"ח. החנות נמצאית בהרצל פינת קיבוץ גלויות. אם את כבר בסביבה, אז על קיבוץ גלויות יש את חנות העודפים של נמרוד - שווה, שווה!! קנינו לאורן 2 זוגות סנדלים ב-199 ש"ח במקום זוג אחד בחנות ב-179 ש"ח.

למעלה