מחר אני נוסע לחופש באילת
ולא ממש

• פותח הנושא OBY
  • פורסם בתאריך

OBY

New member
מחר אני נוסע לחופש באילת../images/Emo4.gif ולא ממש

שמח לי עם זה. אני נוסע עם עוד אנשים, לנופש שאמור להיות כייפי, אבל (תתכוננו לקיטורים) - אין לי בגד ים. אני מתפדח להוריד חולצה בבריכה, אני נוסע עם אנשים שאני מכיר אבל הם לא ממש חברים שלי אני מקווה שאמצא את עצמי שם. זו גם פעם ראשונה שאנחנו נוסעים לחופש עם הילד (שנה ושלושה חודשים) ואין לי מושג איך זה יהיה. אחד החלומות שלי שקשורים לניתוח זה להיות אבא רזה, עם אנרגיות שמשחק כדורסל, שמשתולל בבריכה... אני עדיין ממש לא שם, זה מבאס אותי נורא. זה גם מסוג המלונות ש"הכל כלול" מה שאומר שבעיקר כל הזמן אוכלים, וזה גם לא ממש מתאים לי. יאאווו - איזה קיטור יצא לי. אני מקווה שיהיה לי נחמד בכל זאת. לשנה הבאה - בשיזוף בבריכה. OBY

sure16

New member
כל כך נכון../images/Emo10.gif אבל........

תהיה אב השנה! תתנדב להיות כל הזמן עם הילד,תשמור עליו ,תאכיל אותו..תשחרר את האישה לשחות.. הייתי רק עם המשפחה והילדים ונורא התביישתי להכנס לבריכה,אז עם החברה מהעבודה זה באסה אמיתית. הילד עוד קטן,כך שהזיכרונות שלו יהיו של השתוללויות וכייף עם האבא החתיך (עוד שנה..) תפיק את המירב מהחופש,ותהנה עם משפחתך שרה

רונה 29

New member
אני כ"כ מזדהה איתך, אבל...../images/Emo41.gif

אני חושבת שאצל גברים משום מה זה לא כזה נושא רגיש כמו אצל בנות. בסה"כ אתה יכול ללכת עם מכנס קצר ואפילו אם יש כרס, אף אחד לא עושה מזה עניין. תאר לך בחורה עם ביקיני וכרס משתפלת מכל הכיוונים ?!?
.... בקיצור..... סע ותיהנה וקח לתשומת ה
את העיצה של שרה (ה-י-ו-ע-צ-ת שלנו)לגבי אישתך ולגבי הילד. יהיה בסיידר. נ.ב דווקא אצלי כשאני כבר נוסעת לאילת ( וזה בד"כ לא בחגים שהעיר הומה אדם...) אני נכנסת לים ו-ב-ג-ד-ו-ל ( אני אומנם מרגישה כמו בפרסומת של טיטולים , כשהילד נכנס והים נספג לו בטיטול...
) ואני גם נהנית מכל רגע !!! ( נכון שאני עם בגד ים ומכנס ארוך אבל... מי רואה ?!?- להזכירכם אני נוסעת באוקטובר ו/או באפריל כך שאין אפילו משקיף מהאו"ם על החוף ואם מישהו כבר רואה אותי זה יכול להיות רק המלך עבדאללה ממקום ארמונו בעקבה, כך שאני נראית ממש 90-60-90 ולא 900-600-900
יאללה , תעשה חיים , תשכח קצת מהמצב הבטחוני ותנקה ת´ראש והכי חשוב סע בזהירות !!!

OBY - אני מקנאה

אני ממש ממש רוצה לרדת.......... (רומי - שמעת????????) כן, גם במשקל - אבל הפעם הכוונה לאילת...... אובי, בתור ילדה/בחורה/אישה שמנה שמכורה למים - מעולם בחיי לא היה מצב שלא היה לי בגד ים. אני זו שרוצה להנות. אני זו שאוהבת את עצמי. אני זו שחשובה - ולא אף אחד אחר. לכן, קנה לך מכנסי רחצה - כאלה של ענקים (כן, גם ליונה יש כאלו), כנס עם הילד לים ולבריכה.... לא, אתה לא ממש חייב להיות עם החברה מהעבודה..... באמת תמיד ניתן לתרץ את הדברים ב"לשחרר את האשה מהטיפול בילד על מנת שתהנה". אבל - למד לקבל את עצמך - גם כשמן זמני בלבד, ותהנה מכל רגע ורגע. אף אחד לא יראה אותך כחריג אם תלבש בגד ים ותכנס למים. להפך......אם לא תעשה את זה בחום של אילת - תראה חריג. שמע.....שוב, אני ממש מקנאה תהנה.....תהנה.....תהנה........ בשביל כולנו אז קבל
, שים על עצמך
ו -
נסיעה טובה ומהנה. אורית

gal33

New member
OBY, איך נגיד את זה בצורה עדינה

כמו שרונה ניסתה להגיד, גברים ממילא יותר מחמיא להם מכנסיים קצרות מאשר בגד ים... זה גם יותר חתיכי וגם יותר cool. ללא שום קשר אם זה גבר צפלון או גבר גדל מימדים. ואני בטוחה ב- 100% שהאנשים איתם אתה נוסע, זה לא תחרות הגבר של שנות ה- 2000. מן הסתם מלא שם בגברים ישראלים ממוצעים, נו תסתובב ברחוב, כולם מושלמים שם??? לא להיפגע לי חבר´ה, אבל מה לעשות, כולנו בני אדם, ורק ל- 1% מאיתנו, בהגזמה יש גוף so called מושלם, אלק. במיוחד שלא מדובר בחבורה של תיכוניסטים. ולגבי האוכל, מישהו מחייב אותך ללכת לכל הארוחות? ואם כן, לא חייבים לטעום מהכל!! צא תהנה מהנופש עם המשפחה, מהחברה, מהרעיון של חופש בימים טרופים אלו, ההסתכל על חצי הכוס המלאה!

OBY

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo70.gif חזרתי... והיה ../images/Emo45.gif

חזרתי... ישמתי את ההמלצות של כווולם והיה נחמד. גם לא ממש היה לי דחוף להיות עם החברה מהעבודה -אז היה חביב באופן כללי. גם הייתי אב השנה ושילחתי את האישה לנפוש ולהנות והייתי המון עם הגור... גם נכנסתי לבריכה עם הילד והיה מקסים - הוא היה כזה מתוק וכ"כ נהנה במים שבכלל לא היה לי אכפת שרואים לי ת´כרס. ב ק י צ ו ר - תודה ! ובשנה הבאה - |מסכה|
OBY

למעלה