מחר באור עקיבא- ה-פרוייקט-!

glitter8

New member
מחר באור עקיבא- ה-פרוייקט-!

ונחשו מה?? אני הולכת להופעה!!! איזה כיף לי תקנאו
מבטיחה למסור ד"ש ונשיקה!

glitter8

New member
תודה!!

אני מקווה שיהיה אמבולנס בסביבה כי אני הולכת לאבד את ההכרה...
מה לבקר? את גרה בסביבה?

אני מאור עקיבא

אני גרה 2 דקות הליכה מההיכל תרבות ששם תתקיים ההופעה אבל אני אאצלץ לשמוע את ההופעה מבחוץ כי אין לי כרטיס
וגם הפסקתי לעבוד אז אני לא מרשה לעצמי להוציא כספים לא נורא תהני בכל זאת

glitter8

New member
אז תבואי להגיד שלום

אני אגיע לשם בסביבות 8 תזהי אותי בקלות...אני בטח אהיה שם הגינגית המופרעת היחידה...

תעשי חיים!!

ותגידי לו שלא יתגעגע אלינו יותר מידי, הוא רואה אותנו עוד פחות משבועיים

glitter8

New member
אח איזו הופעה!!

הקהל התחלק ל-2: חצי שהסתכל על הבמה- והחצי השני שהסתכל על איזו גי'ינגית שרקדה כמו מטורפת בצד שמאל של האולם!! (אני..) ההופעה היתה מעולה! עידן שלדבריו היה במצברוח טוב במיוחד,(שוב בג'ט לג מאיזו נסיעה) רקד על כל הבמה, ולא רק בצד כהרגלו, ולפינת החדשות הטובות- הבאסיסט- בעוד 6 חודשים הולך להיות....אמא!! אז עידן קצת הסתלבט עליו ועוד קצת עיניינים עם פרזנט פרוגרסיב וסיפורים על אהובתו לשעבר שתחיה בעתיד...וכל זה... ולסיכום, אני מחזיקה בידי את הפוסטר של הפרוייקט, ש"ניגבתי" בעזרתה של עובדת אולם "מסורה" והוא חתום על ידי שני חביביי מהפרוייקט- עידן רייכל- ראסטה מאן, ורוני עיברין- הפרקשניסט הכי גי'ינגי' באולם. וכן, הצגתי את עצמי כ"ענבל מהפורום שלך" אז הוא שאל "מתפוז?" ואני כן, ואנחנו נפגשים עוד איזה שבועיים.... כאן כבר זכיתי לחיוך ידידותי.. וזהו, הלכתי לאוטואי עם חברתי, (ועם הפוסטר) תגידו, איך זה שכשיש רייכלים בסביבה אני מתנהגת כמו בת 15?? לילה טוב!
ענבל

גם אני הייתי

אממ הייתי אבל ב7-8 או יותר..והייתי מאחריי הקלעים הגיעו בהסעה כל הפרוייקט כמעט..רייכל לא היה איתם לפי מה שהבנתי הוא נרדם והוא הגיע אחר כך ברכב הפרטי שלו, וכמה צחקנו הוא יצא מהרכב והעיף את כל הראסטות לאחורה
כשהוא כבר היה בפנים סגרו את הכניסה ובאה איזה גרופית להביא לו ורד צורחת איפה הואא?? קיצור היה נחמד..
רק שחפרתי לגלעד שמואלי ולעוד אחד שמנגן על גיטרה דומה לשבי מפרפר נחמד
הוא היה ממש חמוד

glitter8

New member
בוקר!

אני רואה שגם את התעוררת מרוב אדרנלין! אני לא מאמינה שדיברת איתם והם לא הזמינו אותך להישאר בהופעה! היו כמה מקומות פנויים באולם והצטערתי שלא באת! (אפילו כבר תיכננתי איך אני מקמבנת לך כניסה, שיקולי תקציב לא אמורים למנוע מבן אדם לשמוע את המוזיקה שהוא אוהב!) כסף בא, כסף הולך (גם אני לא עובדת עכשיו) והופעה יש, וצריך לראות! לגבי הקפה בלובי, אחרי שאספתי את הכרטיסים חברה שלי רצתה ללכת לאכול משהו אז הלכנו לפלאפל החדש שלכם שפתחו, וחזרנו ברבע ל-9 לאולם, אבל לפני כן חמקנו לאולם ושמענו את סוף הבאלאנס....(מים גנובים ימתקו..)

glitter8

New member
../images/Emo13.gif

זה לא כזה בעיה... עיר שכולה קילומטר וחצי עם מרכז מסחרי בגודל של הבמה של היכל התרבות... לא היה קשה למצוא את הפלאפל..

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

את גדולה. הוא שאל מתפוז? איזה נשמה

למעלה