מחר באתונה - מרוץ נגד השעון גברים

מחר באתונה - מרוץ נגד השעון גברים

יחסי ההימורים: (אחד ל-) אולריך-1.5 מיכאל ריך-6 הונצ'אר-9 רוג'רס-9 המילטון-12 בודרוגי-16 וינוקורוב-18 לא מופיעים ברשימה של המהמרים: אקימוב האלוף האולימפי מסידני בוטרו שלפי cycling4all ישתתף בכל זאת בנגד השעון.

יכול להיות שכרגע הוא מזיע

אי שם ליד וארזה באיטליה שם נערך היום Tre Valli Varese - מירוץ חד יומי בדרגה 1.1 בהשתתפות כוכבים רבים כמו: רבלין, די לוקה ועוד.

עוד על Tre Valli Varese

אפשר לקרוא באתר "דיילי פלוטון", יש שם גם תמונות יפות מהעבר הרחוק. 2 נקודות בקשר למרוץ שהיה אתמול באיטליה. מסופר בכתבה שבדקו לחומרים אסורים 4 קבוצות לפני המרוץ. בדקו את סאקו? לא. בדקו את למפרה? לא. בדקו את פאסה? לא. בדקו 4 קבוצות מהדרג השני. נראה לי ממש מגוחך. שני רוכבים שבלטו בהעדרותם במשך כל השנה הם פריגו וסבולדלי, והנה הם מגיעים בעשירייה הראשונה. פריגו ניצח בעבר בציריך ויצטרכו לקחת אותו שם בחשבון. סבולדלי (ואולי גם פריגו) מתוכננים להשתתף בוואלטה ואם הוא בכושר הוא בטח יוכל לעזור לוינוקורוב בתווי הררי כמו שיש בוואלטה.

איך בדיוק קבעו את סדר ההזנקה?

לפי איזה קריטריון? ההגיון אומר שהאלוף האולימפי עם המספר 1 (אקימוב) יזנק אחרון. או שאלוף העולם (מייקל רוג'רס) יזנק אחרון. אבל למה אוליך מזנק אחרון? את זה לא הצלחתי להבין.

arieleco

New member
....זה מה שהיה כתוב, במבט שני סדר

הזינוקים אינו תואם את דירוג ה-UCI

danny zaken

New member
ועידת הליכוד ניצחה אותנו

צר לי חברים אבל לא יהיה שידור של המרוץ היום בערוץ הראשון,אולי איזכור בסיכום בערב.רוב השידור בשעות המרוץ הוא של ועידת הליכוד ערב חדש וכו' ונשאר מעט זמן שידור אולימפי שינתן לטניס לבריכה ולשייט ודחק אותנו החוצה. השידורים הבאים אני מקווה וולודרום בשבוע הבא ,לצערי כי רב גם מרוץ הנשים XC ביום שישי הבא לא ישודר שכן אין שידור מאתונה בזמן המרוץ ומתנהל מסע שכנועים לשידור XC גברים בשבת 28/8 ב11 בבוקר.

danny zaken

New member
וג'ני לונגו שניה בינתיים

אחרי כריסטין תורנבורן האמריקנית המוליכה הזמני

danny zaken

New member
ואן מורסל מנצחת עוד זהב לכתומים

בכסף זוכה האמריקנית עם השם הנפלא דיירדרה דמט בארי ושלישית השוויצרית קארין ת'וריג

למעלה