מחר בבוקר בכרמל

tal bs

New member
מחר בבוקר בכרמל

רכיבה לא ארוכה, 3-4 שעות מי פנוי? טל ודן

ר ו נ ן ג

New member
אולי כרמל - חורשן?

המסלול שהופיע ב"אופניים" , רכבתי את המסלול לפני חודש, + תוספת של 7-8 ק"מ בחורשן ובסה"כ 32-33 ק"מ, לקח משהו כמו 4-4.5 שעות. מתאים? אם כן - 04-9836075

tal bs

New member
מחר בבוקר 7.00 בתחנת הדלק אלון

שידור חוזר של טיול ה-EZ מהיום (פחות או יותר) אז כול מי שלא הספיק, לא הגיע, הכלב אכל לו את הברקסים...מוזמן 055-399771 טל

רֶשֶף

New member
../images/Emo65.gifאז מה, טל, רכיבת יומולדת? ../images/Emo8.gif

מה חשבת? שתצליחי ככה לחמוק משרשור מזל"טים? זוּבִּי! אין מצב!
ועוד מחליפה קידומת?
כאילו... שמחה כפולה ומכופלת. שיהיה לך
אדיר. עד 130. יומולדת שמייח ורכיבה כייפית.

tal bs

New member
תודה תודה תודה על הברכות../images/Emo24.gif

רק עכשיו נכנסתי לפורום ושמחתי לראות אבל למה מחליפה קידומת למה ????
יש לי עוד 364 יום עד שאני אחליף קידומת ואני מתכוונת לנצל כול אחד מהם בסוף לא רכבתי
שלחתי את דן למלא את מקומי... לא הצלחתי לשלב את הרכיבה עם חגיגות יום ההולדת המשפחתיות.... לא נורא בסופ"ש הבא יש לכם הזדמנות להביא
טל

מזל טוב ../images/Emo39.gif

אנחנו נהיה מחר ב"הצגה שנייה" של המסלול, ז"א נישן עד מאוחר ונתחיל לרכוב ב 9:30.

yahadas

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gifיומולדתשמח../images/Emo65.gif

טל, מזל טוב
שמחה, אהבה ושפע של טוב
שיהיה לך טיול יומולדת מקסים

viczan1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifטל../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למרות שראיתי את ההודעה שלך מאוחר בלילה,אבל בכל זאת, לגבי הטיול של מחר מהכרמל לחורשן,ביצענו אותו היום ,מסלול מהמם,המשלב רכיבה טכנית,עליות ,אני מציע שתמשיכו ליער עופר לרכיבת סינגלים. אם לא ייצא לכם לרכב מחר את המסלול הזה ,נעשה אותו בפעם אחרת ביחד עם EZ או עם דן ,אמיר,וכמה חברה.
י-ו-ם
ה-ו-ל-ד-ת
ש-מ-ח

RockhopperJudy

New member
לטל ה../images/Emo47.gif בעמידה ../images/Emo24.gif

יומולדת נפלא! שתמשיכי בגדול להצליח בכל! בעבודה, בלימודים, באהבה, בנתינה ו... בעמידה! טל המלכה בעמידה על האופניים שלה! תראו הוכחה!

dgeller

New member
מזל-טוב

הרבה מזל טוב ! וכמובן בפורום זה, הרבה טיולים והרבה אופניים בברכה, דרור גלר

למעלה