מחר בבוקר היסטורוסופיה ניתוחית תחזיקו לי אצבעות בבקשה - יבצעו ד"ר לביא וד"ר חממי.
ס סגלגל1 New member 13/6/06 #1 מחר בבוקר היסטורוסופיה ניתוחית תחזיקו לי אצבעות בבקשה - יבצעו ד"ר לביא וד"ר חממי.
ג גילי י New member 13/6/06 #3 את תראי שיהיה בסדר גמור! את תראי! ותצאי מחוייכת ומעודדת ומחכה לשמוע בהמשך!
H harelr6 New member 14/6/06 #8 מקווה לטוב אולי כבר מאוחר לאצבעות אך מתפללת שיעבור בקלות. חיבוקים נילי.
T taltuly1 New member 14/6/06 #9 בהצלחה ענקית איזה יופי שאת כבר שם וטוב שביידיים אמונות מכאן רק בשורות טובות
נ נאשא New member 14/6/06 #10 כל ההצלחה שבעולם מסורה לך מהרגע הזה עד מחר. מי יתן וזה יהיה הפתרון לעתיד טוב יותר. קישטה הדבקויות, אנחנו לא אוהבים אתכן!
כל ההצלחה שבעולם מסורה לך מהרגע הזה עד מחר. מי יתן וזה יהיה הפתרון לעתיד טוב יותר. קישטה הדבקויות, אנחנו לא אוהבים אתכן!
ס סגלגל1 New member 15/6/06 #11 חמודות שלי, חזרתי עכשיו, מותשת מאד עבר בסדר, יגל גם היה, קיבלתי כדורים לחדשיים לעיבוי רירית הרחם שמאד דקה בצד שמאל. אעדכן מחר, מאוד עייפה. הולכת לישון. תודה על הכל מתוקות שלי!
חמודות שלי, חזרתי עכשיו, מותשת מאד עבר בסדר, יגל גם היה, קיבלתי כדורים לחדשיים לעיבוי רירית הרחם שמאד דקה בצד שמאל. אעדכן מחר, מאוד עייפה. הולכת לישון. תודה על הכל מתוקות שלי!