מחר בבוקר יוסי שלנו חוזרים חח סתם.. אבל באמת יוסי חוזר מחר בבוקר!!!!! התגעגענו
Y yaelala14 New member 6/9/05 #1 מחר בבוקר יוסי שלנו חוזרים חח סתם.. אבל באמת יוסי חוזר מחר בבוקר!!!!! התגעגענו
D dror2009 New member 6/9/05 #2 כן הגיע הזמן! התגעגענו, מחכים לרגע שיחזור, ונעשה בע"ה בלי נדר מפגש פורום! (אני מקווה שיתנו לי לצאת מהקיבו. ולבוא...)
כן הגיע הזמן! התגעגענו, מחכים לרגע שיחזור, ונעשה בע"ה בלי נדר מפגש פורום! (אני מקווה שיתנו לי לצאת מהקיבו. ולבוא...)
D dror2009 New member 7/9/05 #9 חחחח מה ניסחפתם! זה היה בצחוק, ממש לא מעבר, ואריאל אם לא הבנת זה היה בצחוק! אני מת עליך!
א אל האור10 New member 7/9/05 #10 ברור שהבנתי, אגב יוסי ינחת בערב כי היה עיכוב, הוא כרגע באיטליה, וב"ה יחזור לארץ הקודש בערב. ושוב אני מזכיר חבר'ה, בואו שוב נצביע לקליפ המטריף "יום אחד איתך"!
ברור שהבנתי, אגב יוסי ינחת בערב כי היה עיכוב, הוא כרגע באיטליה, וב"ה יחזור לארץ הקודש בערב. ושוב אני מזכיר חבר'ה, בואו שוב נצביע לקליפ המטריף "יום אחד איתך"!
M mori17 New member 7/9/05 #12 נכון ביאוס ../images/Emo10.gif יאללה אנשים להצביע 9 נראה לך מקום מיועד לשיר שכזה? הגיע הזמן לקחת לידיים ולשלוח SMSים לשיר המהמם הזה מורי
נכון ביאוס ../images/Emo10.gif יאללה אנשים להצביע 9 נראה לך מקום מיועד לשיר שכזה? הגיע הזמן לקחת לידיים ולשלוח SMSים לשיר המהמם הזה מורי