מחר בבוקר יש לבתי תור לבדיקות דם -אילו לבקש?

razgalili

New member
רשימת בדיקות לפי ד"ר עוזי אופנהיימר

ספירת דם CBC שקיעת דם ESR מדד דלקת CRP כימיה מלא כולל תפקודי כבד וכליות SMA-12 תפקודי בלוטת תריס TSH FT4 FT3 TT3 מערכת חיסונית IGA,IGM,IGE ,IGG נוגדנים לוירוסים EBV,CMV,MUMPS,RUBELLA נוגדנים כמותי! MEASLES, HHV-6 נוגדנים לגלוטן TRANSGLUTAMINASE,ENDOMESIAL GLIADIN, נוגדנים לבלוטת תריס ANTITHYROID PEROXIDASE ANTITHYROGLOBULIN נוגדנים למיאלין ANTIMYELIN-BASIC-PROTEIN נוגדנים לקנדידה CANDIDA AB מתכות IRON,FERRITIN,TRANSFERRIN ZINC,COPPER ,LEAD,CERULOPLASMIN G-6-PD חומצה פולית ויטמין C ויטמין B1 B6 B12 קרוטן מגנזיום אמוניה קורטיזול חומצות אמינו בפלסמה (דגש על הומוציטאין, ציסטאין,אדנוזין.טירוזין,פנילאלנין,ציסטטיונין, - אך רצוי עוד) בדיקות צואה [ תרבית אירובית/אנאירובית תרבית לפטריה /שמר נוכחות חומצות שומן נוכחות לויקוציטים פרזיטים שתן שתן כללית ןתרבית אסוף שתן 24 שעות – חלבון מיקרוגלובולין סידן מגנזיום קראטינין חומצות אמינו – כמותי חומצות אורגניות – כמותי ד"ר עוזי אופנהיימר 946322- 0523

רותי770

New member
../images/Emo207.gif

יש לנו תור בשניידר לד"ר ענבר (התור נקבע עוד משנה שעברה כשהיינו זקוקים לו) לוי בן 4, והתחלנו עכשיו אבחון מחודש אצל ד"ר זימן, כי בקפלן בלבלו ושגעו אותנו, אחרי שנה החליטו 'ללכת' על פיגור שכלי בלי בעיות תקשורת.... מה שנראה לי שאם אכן יש בעיות תקשורת אז היא קלה, סוף סוף לוי מדבר אך כמובן שיש לו את הקשיים שלו, עשינו גם בדיקת ראיה והיא תקינה אנחנו מתלבטים אם בכלל ללכת אליו, אבל בעצם למה לא? כי בקפלן זה ממש לא מתאים לנו. כל כמה זמן יש לערוך לילדים בדיקות דם מקיפות? הבדיקות האחרונות שעשינו בשניידר היו לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה? ואילו מהבדיקות הם בדיקות חשובות ? (עשינו בעבר כימיה של הדם, בלוטת התריס, שתן ועוד) התזונה של לוי ממש ממש לא טובה, מספר דברים מצומצם, אפילו לא מבושל, מה שכן יכול להקרא מבושל זה ביצה או קציצה. וגם ד"ר ענבר אסרטיבי מדי ואני חושבת שאם 'לא יבוא לו' אז הוא יבטל אותי במידי תודה, רותי

למעלה